Promotie cartea "Divortul si Recasatorirea in Lumina Bibliei" - valabila toata luna septembrie 2013! UPDATE!

Divortul si Recasatorirea in Lumina Bibliei
Lansare de carte - Divortul si Recasatorirea in Lumina Bibliei, de Laurentiu Nica
List Price: $9.98 
Add to Cart

Divortul si Recasatorirea in Lumina Bibliei

Ne face placere sa va anuntam lansarea cartii "Divortul si Recasatorirea in Lumina Bibliei" de Laurentiu Nica. Cu aceasta ocazie, autorul a lansat o oferta speciala, valabila pana in 8 septembrie 2013 toata luna septembrie 2013! Iata cum sa beneficiati de oferta speciala:

Accesati site-ul https://www.createspace.com/4393049

Dupa ce ati adaugat cartea in cos, la pasul urmator, la sectiunea :: If you have a discount code, enter it here :: introduceti codul promotional

RLVWHABQ

Pe baza acestui cod aveti 10% reducere la carte! Puteti comanda cate exemplare doriti, sau puteti face cadou cuiva cartea! :)

Nu uitati sa dati un LIKE la pagina oficiala a cartii lui Laurentiu Nica:

https://www.facebook.com/DivortulSiRecasatorireaInLuminaBibliei

Oferta este valabila toata luna septembrie 2013, dupa care veti putea comanda cartea la tariful initial afisat in stanga.

Fiti binecuvantati de Domnul!

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.