Lansare carte nouă - Picături de Rouă

Albumul de poezii - Picături de Rouă de Loredana Raak - imagine preluată de pe amazon.comZilele trecute s-a lansat un album nou de poezii de care vreau să vă spun și să vă informez pentru că sunt sigur că veți beneficia de versurile și de mesajul lor. Cartea se numește ”Picături de Rouă”, a apărut pe 11 august 2017 și este o carte unică apărută în urma unor grele încercări, în care Dumnezeu a devenit totul pentru mine, declara autoarea cărții, Loredana Estera Raak.

Picături de Rouă este o carte unică în care poezia nu este doar o poezie, ci sunt îndemnuri vii prin inspirație divină ce cheamă omul la o trezire nouă.

Picături de Rouă este o carte în care se prezintă Creștinismul din lumea modernă, dar și rezultatele modernizării bisericii.

Sunt ferm convins că această carte chiar și un neiubitor de poezie nu o va lăsa din mână, fiind copleșit de adevărurile spuse "pe șleau".

Este o carte în care realitatea creștinismului nu este scrisă cu metafore și personificări, ci cu o abordare directă către cititor asupra realității cu care se confruntă creștinul în secolul 21 și, în același timp, oferă soluții la diferite încercări din viața creștinului.

Acest proiect intitulat Picături de Rouă este menit a susține un alt proiect de mare amploare, construcția unui centru creștin de reintegrare a oamenilor străzii în societate și prezentarea Evangheliei. Acest proiect se dorește să ia ființă în inima Estoniei, o țară ce are la baza ei ateismul.

Comandând această carte contribuiți la acest mare proiect misionar.

Cartea poate fi comandată de pe site-urile Amazon de aici sau de aici.

Dacă sunteți în Marea Britanie, la 2 cărți comandate de aici, aveți transportul GRATUIT!!!

Dacă sunteți în Canada, la 1 bucată carte comandată de aici, aveți transportul GRATUIT!!!

Loredana Estera Raak - Roșescu - imagine primită din partea autoarei, folosit cu permisiunea eiDespre autoare:

Loredana Estera Raak (foto alăturat) - născută în 1983 - îl descoperă pe Dumnezeu încă din fragedă copilărie, provenind dintr-o familie creștină, fiind învățată de bunica ei întreaga Biblie. Își dedică viața lui Dumnezeu de la vârstă de 16 ani, perioadă în care descoperă mai mult din lucrările Sale Sfinte, printre care și darul poeziilor de încurajare pentru suflete oamenilor.

A absolvit Seminarul Teologic-Logos din București. Termină mai târziu Facultatea de Psihologie și se oferă voluntar în diferite organizații creștine nonprofit din Europa.

Inima ei este pentru misiune în țările nordice ateiste ale lumii. Alături de soțul ei luptă pentru ridicarea unul centru creștin în una din țările nordice ateiste, Estonia, unde dorește să ducă Vestea Bună.

Mai jos aveți o prezentare video a proiectului pe care dorește să îl înceapă în Estonia:


Dacă doriți să donați pentru acest proiect, o puteți face direct în contul PayPal al autoarei de mai jos (click direct pe sigla pentru a ajunge pe pagina unde puteți dona):

Donați pentru autoarea Loredana Estera Raak - proiectul Centru Creștin Estonia




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.