Despre mine...

Nick Laurenţiu Nica este un autor creştin, blogger şi pasionat de tot ceea ce are valoare reală în viaţă. Este autorul a peste 500 de articole şi lucrări scrise pe diferite teme care cuprind tradiţia, religia, divorţul, închinarea bisericească, etica creştină, viaţa practică de creştin, şi continuă să scrie despre diferite subiecte care au devenit denaturate sau înţelese greşit în cadrul culturii bisericeşti române. Detaliile despre studiile și școlile absolvite au fost omise intenționat din această scurtă biografie pentru că titlurile nu contează așa de mult ca viața trăită pentru Dumnezeu (se pot oferi la cerere, cui întreabă). Dacă doriți să-l contactați pe autor, rog să scrieți email la nick_ln@yahoo.com (răspunde doar la mesajele semnate cu nume prenume, nu cu pseudonime). Îl puteţi urmări pe Twitter la @nicklnromania şi puteţi citi articolele sale pe blogul Lumea cre(s)tina in care traim (crestinismtrait.blogspot.com). 

O serie din articolele sale au fost publicate de Associated Content, ulterior preluat de Yahoo Voices, scrise în limba engleză. Serviciul Yahoo Voices a fost închis ulterior în toamna lui 2014...

Paşi spre Viaţă - Footsteps toward LifePrima lui carte, „Paşi spre Viaţă” (ISBN: 1491057858 / EAN13: 9781491057858) (care cuprinde o serie de 55 de poezii scrise în perioada 1999-2002) a fost publicată pe 13 iulie 2013 de către Amazon, şi este disponibilă în format electronic pentru dispozitive Android, precum şi în format tipărit.

Cartea "Paşi spre viaţă" în format paperback (copertă lucioasă, hârtie albă) se poate comanda de aici sau de aici.

Versiunea electronică pentru dispozitive Android se poate comanda de pe GooglePlay de aici.

Divorţul şi recăsătorirea în lumina BiblieiA doua carte scrisă de Laurenţiu, "Divorţul şi recăsătorirea în lumina Bibliei" (ISBN: 149225908X / EAN13: 9781492259084) conţine o descriere comprehensivă a ceea ce spune Biblia despre familie, divorţ şi recăsătorire. Cartea are 3 părţi, care tratează divorţul în perioada Vechiului Testament, a Noului Testament şi în vremea de astăzi. Accentul principal din această carte este studiul relatărilor biblice cu privire la divorţ, aşa cum apar în Legea lui Moise, în predicile lui Isus, precum şi în scrierile Apostolului Pavel. Partea finală a cărţii cuprinde câteva sondaje şi comparaţii ale societăţii moderne, chestiuni legate de biserică şi stat, iar concluziile finale sunt bazate pe relatările biblice descrise în primele 2 părţi.

Cartea "Divorţul şi recăsătorirea în lumina Bibliei" este disponibilă în format paperback (copertă lucioasă, hârtie crem) şi poate fi comandată de aici sau de aici. Versiunea pentru dispozitive Android poate fi comandata de pe GooglePlay de aici.

Un Om numit IsusA treia carte scrisă de Nick Laurenţiu Nica este doar în format electronic (PDF) şi se numește "Seria un Om numit Isus" care este o serie de mesaje scrise şi adaptate de autor. Cartea este disponibilă pentru a fi citită sau descărcată de aici.

Alte cărţi scrise şi publicate de Nick Laurenţiu Nica pot fi accesate la adresa amazon.com/author/nicklnromania

El este căsătorit cu Luminiţa şi împreună au o fetiţă şi locuiesc în Braşov, România.[no-sidebar]
Un produs Blogger.