Michael W. Smith nu este meritat de Brasov

Probabil ca ati aflat ca pe 12 noiembrie, adica peste doar cateva ore, va concerta la Brasov artistul american de muzica crestina contemporana, Michael W. Smith.

Brasovenii nu il merita si nu cred ca trebuia sa vina aici pentru ca se prea pare ca ii formam, fara sa vrem un cadru din filmul sau recent, "The Second Chance"... in care avea de a face cu o comunitate care slujea si ajuta la reabilitarea unor drogati. La Brasov nu va avea parte de "reabilitatori", ci de drogati in toata firea.

Recent a aparut in ziare, si culmea culmilor si la stirile ProTV, cum unul din baietii unui fost "preot" (de fapt fost pastor) de la Biserica Baptista Speranta (a se citi prescurtat "be be se", cum citesc membrii de la acea biserica numele bisericii lor), care este una din bisericile ce organizeaza concertul lui Michael in Brasov.

Culmea a fost ca fiul fostului pastor (si el ajuns un curvar ca s-a incurcat cu una si asa a fost dat afara din ordinarea lui de vai si amar de el) a ajuns sa ascunda droguri si la biserica baptista din Rasnov (tot stirile ProTV), parca nu era destul sa se auda ca doar el fusese prins si ca isi va ispasi pedeapsa.

Tind sa cred ca ori organizatorii concertului lui Michael W. Smith au programat acest cadru, ori a fost totul o pura coincidenta.

Vorbeam recent cu un prieten despre aceste lucruri si i s-a facut lehamite de ce ii spuneam. Nu ii venea sa creada. Spunea ca "ne face ala de ras", la care eu a trebui sa il rectific, "se fac de ras ca din  biserica aia a iesit drogatul ala".

Concluzii ar fi multe de tras. Nu ma pripesc sa le aduc eu. Problema e ca vine Michael si ne aude ca suntem natie de drogati, nu destul ca suntem toti niste tigani imputiti, cum ne vad toti din Franta si Italia si Spania, si in plus ca suntem natia cea mai de pe urma. Probabil ca Michael vrea sa ne dea o a doua "second chance" si noua. Nu promit ca voi merge la concert, pentru ca sunt prea obisnuit cu Michael de prin 1994, de cand un coleg de facultate avea postere si muzica numai cu el de ne-a innebunit de tot. Daca urmariti sau aveti ocazia sa vedeti filmul lui cu siguranta ca nu veti mai merge la concert sa il vedeti pe Michael ci sa ascultati doar o muzica buna. Astept feedback de la careva. Multumesc.




4 comentarii:

  1. Avem multi drogati in Brasov. Asta o stiu eu si eu, din experienta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi cei mai rai intotdeauna avem locuriile cele mai bune....unde Isus ne vorbeste atat de dulce. Acolo e locul unde trebuie...Acolo pot sa plang, sa simt pacatul, sa simt ce ratat sunt...Acolo Isus ma iarta, imi sterge lacrima, acolo cel ratat sau drogat, sau cel cu nici o sansa primeste unstrop de iubire si har...Credeti-ma Isus e prietenul nostru al ratatilor si drogatilor, e Singurul prieten care il am de 10 ani si nu sunt pocait...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca recunosti, Mike. Aseara cand mergeam acasa erau in autobuz niste persoane care dupa felul cum vorbeau si faceau scandal in autobuz mi-am dat seama ca mergeau la concert. Sigur erau putin cu etnobotanicele pe undeva... :)

    RăspundețiȘtergere

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.