Semne în cer şi ... găuri jos pe pământ

Recent am primit acest video de la cineva... in fundal se aude un gipsy cum canta melodia "Vine Isus", pentru cei care o cunosc. Amatorul care a filmat acest clip susţine că pe cer apare un semn, nişte ochi... şi deduce că ar fi Dumnezeu. Mai jos vă prezint alte cateva semne şi de pe pământ, macar sunt reale, nu interpretabile ca clipul acesta...
1. Kimberley Big Hole - Africa de Sud


Aparent cea mai mare excavaţie din lume. Această mină de 1907 metri adâncime, a dat peste trei tone de diamante până la închiderea ei.


2. Glory Hole - Barajul  Monticello, California


Un fel de preaplin al lacului de acumulare, capabil să preia cam 600 m.c. de apă pe secundă.


3. Great Blue Hole, Belize


Un fenomen geografic incredibil, situat la 60 de mile marine de Belize. Există mai multe de acest gen în lume, dar nici una de grandoarea acesteia.
4. Sinkhole (prabusire) - Guatemala 


Fotografia unei surpări de teren apărută în februarie 2007 în Guatemala. A înghiţit două duzini de case şi a omorât cel puţin trei oameni.


5. Parlamentul României, cea mai mare groapă cu şobolani


Este capabilă să înghită anual, in totalitate,  miliardele de euro ale plătitorilor de taxe, lucru nemaiântâlnit în lume . Mai mult, are reputaţia de a conţine, încă, peste 500 de gauri de cur.




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.