Cum să ai o slujbă şi o casă GRATIS!

Dacă numele tău nu este Ted Williams şi nu eşti nici cerşetor, nu ai nici o voce de aur, atunci eşti pe calea greşită.

Am urmărit de ieri, 5 ianuarie 2011, după ce a fost eclipsa de soare din ziua anterioară, cum soarele a mai strălucit în lumea noastră pentru un om, a cărui videoclip pe YouTube a ajus să depăşească astăzi peste 11 milioane de vizualizări. Asta numesc eu eclipsă de renaştere. Dacă vreţi să aflaţi şi motivul, citiţi continuarea acestui articol.

Ted Williams, din fotografia de mai sus, cel pe care l-au prezentat prima dată cei de la echipa Columbus Dispatch ca fiind "omul cu vocea de aur", a ajuns să recunoască la unul dintre cele mai mari posturi de TV din lume că Dumnezeu i-a dat vocea şi că tot Dumnezeu l-a ajutat să scape din droguri şi alte necazuri în care a mai ajuns el - mi-a plăcut cel mai mult în videoclipul prezentării lui că el îşi recunoaşte eşecurile şi şi-a urmat visul lui în continuare, şi cu ajutorul lui Dumnezeu, acum, după mai puţin de o săptămână el a primit un job nou, o locuinţă gratis, doar pentru că cineva a avut "bunăvoinţa" să îl filmeze, şi el a avut "zâmbetul" cu care a rostit cuvintele care de atunci l-au făcut celebru.

Dacă veţi asculta mărturia lui de pe site-ul Yahoo, veţi ajunge la aceleaşi concluzii ca ale mele. Ted îşi dă seama că dependenţa de Dumnezeu i-a produs "popularitatea" de acum, el este precum un Iov al secolului 21 care se renaşte acum din ceea ce a fost el cu mai bine de 2 ani în urmă, după cum mărturisea şi el.

Cuvintele lui au fost "re-traduse" de multe ziare, ceea ce m-a ofensat pe mine cel mai tare. Iată ce a zis Ted:

"One of my biggest prayers that I sent out was that she would live long enough to see me rebound," Williams said.

Un ziar românesc, care nici nu vreau să îi dau numele, a pus această frază prin a adăuga faptul că Williams a dorit să îşi revadă mama. Adevărul este că Williams şi-a văzut starea decăzută în care era el, s-a rugat, a strigat către Dumnezeu, şi El l-a făcut acum... celebru. În mai puţin de 24 de ore, rugăciunile lui s-au împlinit precum faimoasa rugăciune a lui Iaebeţ din 1 Cronici 4:10.

Urmăriţi uimitoarea sa mărturie de la CBS mai jos:


Cred că fiecare persoană care vede ceea ce a fost Ted şi ceea ce a ajuns el acum îşi va da seama că singurul lucru care te poate face faimos, îţi poate aduce o slujbă bună şi casă (ce bonus, nu?) este DOAR credinţa în Dumnezeu. Când pui la picioarele lui ceea ce eşti şi ceea ce ţi-a dat El, atunci El le transformă în ceva uimitor.

Mă rog ca fiecare din noi să aibă o dată în viaţă ocazia să fie atins de Domnul şi să primească de la El ceea ce are nevoie. Amin! Aceasta este şi urarea mea pentru cititorii acestui blog.

UPDATE (video de mai jos este făcut în decembrie 2017 și este o actualizare a vieții lui Ted... ce a fost și ce a ajuns):








2 comentarii:

  1. Tocmai am urmarit ce a facut stimatul Ted dupa ce a dat interviul la CBS Early Show... iesise afara la o tigara... si s-a rusinat cand cei cu camera l-au prins in "acea postura". Cred ca era o poezie ce si-o invatase el bine dinainte. Faza cu vocile le poate face oricine. Ma gandeam ca voi avea mai mult feedback la un articol hot ca acesta... :(

    RăspundețiȘtergere

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.