De la 1 martie 2012 avem mai multe bonusuri online!

poza e luată de pe google, deci e a lorIdeea de bonusuri a apărut de mult, dar nu toţi au ştiut să o pună în valoare. Dacă nu aţi aflat deja, încet, încet, de la ISP-ul nostru (adică Internet Service Provider, firma de la care aveți internetul...), până la motoarele publice de căutare şi chiar până la biroul de informaţii, ne-au anuntaţ, prin diverse surse, că din această lună avem mai multe bonusuri.

Intenţia acestui articol nu este aceea de a speria pe careva, ci de a ne face să fim mai conştienţi şi mai treji la ceea ce se învârte în jurul nostru, fie că vorbim de lumea virtuală a internetului, fie că vorbim de lumea fizica plină de oameni cu slabiciuni şi cu păcate, etc.

În primul rând vreau să menţionez un bonus interesant: de la 1 martie suntem supravegheaţi de google -- îi place să facă portrete robot, şi cum site-ul lor de socializare e cam... în regres (o să vă dau la final şi motivul pentru aceasta), ei încearcă să atraga mai mulţi utilizatori la ei prin... a-i monitoriza. Da, ne monitorizează ce facem, ce căutam pe internet, ce descărcăm, ce scriem, ce mesaje trimitem de la unu la altu... doar nu degeaba ei ne-au dat email şi motor de căutare gratis, nu?

În al doilea rând, există grupări care nu prea le place să fie monitorizate, asta pentru că ar avea ceva de ascuns; pentru ei de mult s-a pus ceva la cale, aşa că degeaba se ascund ei acum, într-o bună zi tot vor fi prinşi. Trebuia să fi scris că pentru ei va veni ziua cu marea supriză, cu un "bum!" mare (e vorba ca FBI-ul sa închidă netul ca să îi descopere pe aceştia... să vedem când va avea loc aceasta şi ce se va întâmpla atunci). Şi dacă au bani cu care să iasă de la zdup, aşa cum am auzit de multi "proprietari" de domenii puternice de pe internet... povestea lor şi povestea fanilor lor nu se termină aici.

În al treilea rând, există o mişcare tot mai puternică, mişcare ce ia fiinţă şi se dezvoltă tot mai mult: miscarea anti-christică, prin care lucrarea Mântuitorului nostru este batjocorită, călcată în picioare, credinţa adevărată este blasfemiată şi, nu în ultimul rând, face zadarnică însaşi religia fiecaruia.

Citeam zilele acestea o carte superbă (click pe cartea din dreapta pentru detalii), care v-o recomand tuturor, în care autorul vorbea de faptul că fiecare are o religie, fie că o recunoaştem sau nu. Am căutat şi eu în dexonline şi am găsit o definiţie simplă a religiei, "Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem" (sursa). Adica, dacă susţii o idee, ai o religie. Dacă iubeşti ceva, ai o religie. Dacă o împărtăşeşti cu alţii, ai o religie. Nu există om care să nu aibă religie. Şi ateii au religia lor! Însăşi ideea de religie este un concept creat de om, şi acum el încearcă să îl "cârnească" pentru că nu e satisfăcut de ceea ce a creat -- aceasta pentru că nu are credinţa adevărată şi mântuitoare în Unicul Salvator al Universului: Isus Hristos. Nu există mai multe căi spre mântuire! Isus este singura cale! Ceea ce fac cei din mişcarea de care vorbesc aici este să facă această cale să aibă mai multe intersecţii, mai multe bifurcaţii, mai multe întorsături, mai multe... prostii.

Ce este cel mai neplăcut acum, din toate acestea, este faptul că pe creştinii care mai au o oarecare relaţie cu Dumnezeu (mă refer la cei care sunt căldicei, spre în clocot, şi îi putem pune aici şi pe cei reci, înspre îngheţare) aceste bonusuri îi cam influenţează. Pe noi ar trebui să ne lase rece toate aceste lucruri. Dacă trăim credinţa adevărată, cu pocăinţă adevărată, şi căutăm faţa lui Dumnezeu în sfinţenie, toate aceste lucruri nu au de ce să ne influenţeze, pentru că însăşi Biblia şi Mântuitorul ne-a spus că vor veni astfel de lucruri. Când vom auzi de acestea... ar trebui să ştim că se apropie sfârşitul. De acesta se teme lumea care nu îl cunoaşte şi nu are o relaţie personală cu Dumnezeu. Este datoria noastră să le spunem despre El şi să vină la El. Păcat că unii sunt învolburaţi în neştiinţa şi religia care o susţin şi în încăpăţânarea lor Dumnezeu îi va lăsa pradă gândirii şi mentalităţii lor. Ai vrut să mergi pe calea ta? Poftim, bonus din partea mea: intrare gratis în iad! Ai vrut să te crezi mai presus de cineva sau de ceva? Poftim, bonus atractiv: ai minute fără sfârşit în chinul veşnic al iadului!

Oricât de tentant ar suna aceste vorbe, şi oricât ai fi de ispitit să acţionezi într-un fel sau altul, un singur sfat îţi dau prietene: dacă un orb conduce pe alt orb, cu siguranţă că vor sfârşi amândoi într-o groapă! De ce nu vi la Hristos, care poate să îţi vindece vederea, să poţi să vezi cu ochii tăi fizici, spirituali, morali, realitatea împărăţiei şi slavei lui Dumnezeu? Te vei mira într-o zi când vei da ochii cu El la Ziua Judecăţii --- căci acolo ne vom arăta cu toţi, fie spre osânda sau spre răsplătirea noastră.

Dumnezeu să aibă milă de noi!

[...] Aşa cum am spus la început, doresc să menţionez şi motivul pentru care pierde teren unul dintre cei mai mari "internauţi".... adica google: ei ne monitorizează ca să ne poată oferi ceva din partea celor care fac bani de pe urma noastră; dacă ei ar da din banii lor nouă, simplilor utilizatori, cu certitudine că am fi mai mulţi oameni fără lipsuri şi nu ne-am mai plânge mulţi că nu avem de lucru, pentru că am ştii unde să căutăm. Dar faptul că ei strâng pentru ei, ca să îşi consolideze imperiul lor, aceasta demonstrează faptul că ei sunt egoişti, mândrii şi... de ce nu, disperaţi. Oare când va veni ziua când "roata" se va învârti şi pentru ceilalţi??? Mai vrea cineva vreun bonus? :)

[...] To be continued / Va urma... [...]




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.