Detoxifierea sufletului - mai bună decât credeai

De mai bine de 35 de zile am început să urmez un plan de citire al Bibliei care se numeşte "Detoxifierea sufletului". Mi s-a părut un titlu şi o abordare destul de interesantă, motiv pentru care vreau să îl împărtăşesc cu voi. Deşi este un plan scurt de citire al Bibliei, şi se axează în principal pe 35 de zile de citire specifică a anumitor pasaje din Biblie, te ajută să te menţii în direcţia citirii şi studierii Cuvântului lui Dumnezeu.

Iată ce se prezintă în acest plan de citire al Bibliei:

Noi nu suntem un trup care are un suflet. Suntem un suflet care are un trup. În timp ce în lume se practică, în mod justificat, detoxificarea trupului, uneori noi avem nevoie să ne detoxificăm sufletul. Acest plan de 35 de zile te va ajuta să identifici ce îți poate distruge puțin câte puțin sufletul și ce te împiedică să devii persoana care Dumnezeu te-a creat să fii. Vei învăța din Cuvântul lui Dumnezeu cum poți neutraliza influențele dăunătoare și cum să adopți un trai curat pentru sufletul tău. (sursa)

Am văzut din Cuvântul lui Dumnezeu că putem fi afectaţi toxic la nivelul gândirii, al relaţiilor, al vorbelor şi trebuie să ne întrebăm serios ce vrem să facem cu gândurile, relaţiile şi vorbele toxice care ne afectează atât pe noi, cât şi pe ceilalţi din jurul nostru.

Deşi acest plan de citire al Bibliei include o tematică anume, şi pasaje atent selectate, este recomandat a fi completat împreună cu un prieten pentru a avea o bună dare de seamă a urmării acestui plan. Programul are şi opţiunea de a te anunţa atunci când ai uitat să citeşti într-o zi lecţia. Vi-l recomand din toată inima. Daca aveţi telefon şi/sau aparate cu sistem de operare Android, Windows, IOS, BlackBerry, etc., vă puteţi descărca aplicaţia YouVersion gratuit de aici, care include mai multe planuri de citire a Bibliei şi multe versiuni ale Bibliei în multe limbi, precum şi diverse alte opţiuni. Mie personal mi-a plăcut. Daţi şi voi mai departe. Mulţumesc!




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.