Cartea Paşi spre Viaţă (varianta electronică şi varianta de hârtie) UPDATE

Aşa cum am menţionat mai devreme pe acest blog, v-am informat de lansarea oficială a cărţii mele de poezii, Paşi spre Viaţă, publicată de Amazon, în format eBook pentru Kindle.

Dacă nu aveţi dispozitiv Kindle, nu trebuie să vă îngrijoraţi!

Există aplicaţia Kindle GRATUITĂ pentru orice dispozitiv, o puteţi descărca de aici pentru computer (fie că aveţi PC sau MAC), pentru dispozitive cu sistem de operare iOS (produse de Apple, orice model, ipod touch, ipad, ipad mini, etc.), sau pentru dispozitive cu sisteme de operare Android (tablete, telefoane, etc.).

Cartea conţine un număr de 55 de poezii scrise în perioada 1999-2002 şi sunt poezii diverse, creştine şi de dragoste. Unele dintre ele au dedicaţie specială pentru anumite persoane, altele au fost scrise sub pură inspiraţie.

Puteţi comanda cartea pentru cineva, sau pentru voi. Sper să vă placă. :)

Aştept comentariile voastre aici, sau direct pe pagina cărţii de pe Amazon.com

Mulţumesc mult!

PS. În viitorul apropiat mă gândesc să lansez o carte care sigur că o să vă placă, despre divorţ şi recăsătorire. Momentam această carte este în faza de corectare/tehnoredactare/aranjare şi va fi lansată fie în format eBook, ca şi albumul de poezii "Paşi spre Viaţă", sau în format printat şi format electronic.

UPDATE 1 (cartea in format electronic pentru dispozitive sau aplicaţii Kindle):

Pentru cei care vor sa comande cartea si sunt in Europa, iata un pont pentru voi: Intrati pe adresa http://amzn.to/16PTdJy care va afiseaza cartea la tariful de EUROPA (ce include TVA si nu mai stiu ce alte taxe). Schimbati site-ul in amazon.es si dati cautare la carte "Pasi spre viata" (fara ghilimele) si o sa primiti tarif mai bun, in EUR, care este si tariful real setat de mine pentru aceasta carte.

UPDATE 2 - cartea in format printat (pe hartie):

Cartea in format tiparit o puteţi achiziţiona online de aici: https://www.createspace.com/4371405 detalii despre carte mai jos (care apar şi pe site-ul de mai sus de unde poate fi comandata)


List Price: $4.98
6" x 9" (15.24 x 22.86 cm) 
Black & White on White paper
76 pages
ISBN-13: 978-1491057858 (CreateSpace-Assigned)
ISBN-10: 1491057858
BISAC: Poetry / Inspirational & Religious
This volume contains 55 poems written by me within the period of 1999-2002. Some of them are in English - while the majority are in Romanian language - and have a special dedication to some person. Most of the poems here were written out of pure inspiration, in the time period that I lived and worked in Constanta, Romania. Although I cannot affirm that I am a professional poet, I do admit that I had received the gift and talent to write, and these poems reflect the beginning of my works. They are my very first footsteps… toward life

Cartea mai poate fi obţinuta la un tarif promoţional de pe site-ul Amazon.com, unde există şi varianta electronică pentru Kindle, care DOAR pe data de 31 iulie 2013 va fi disponibilă GRATUIT pentru a fi comandată.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.