Lansare oficială de carte - "Divorţul şi Recăsătorirea în Lumina Bibliei"

Am deosebita plăcere să vă anunţ lansarea oficială a cărţii scrisă de mine, "Divorţul şi Recăsătorirea în Lumina Bibliei" (ISBN 9781492259084), carte care este disponibilă momentan pe site-ul:

https://www.createspace.com/4393049

şi va fi disponibilă în zilele următoare în toată EUROPA şi AMERICA, pe site-ul Amazon. Se poate comanda şi se expediază în toată lumea de pe site-ul de mai sus.

Cartea are şi pagina ei oficială pe Facebook aici, unde dacă veţi da un LIKE, veţi putea fi la curent cu ultimele promoţii şi oferte speciale pentru această carte.

Cartea conţine 160 de pagini şi pune temelia învăţăturii Bibliei despre familie, cât şi învăţăturile despre divorţ şi recăsătorire, aşa cum apar ele în Vechiul Testamant (în legea lui Moise), în Noul Testament (în predicile şi prelegerile Mântuitorului Isus Hristos, cât şi în epistolele lui Pavel) şi conţine şi o parte specială care vorbeşte despre divorţul şi recăsătorirea în vremea de astăzi.

Ţin să mulţumesc încă o dată, şi pe această cale, lui Lavi, Sami şi Flavius C., care m-au ajutat la crearea coperţii - vi recomand din toată inima, dacă aveţi nevoie de foto, video pentru orice eveniment, apelaţi cu încredere la studioul lor, El Roi Studio, www.elroistudio.es, sau îi puteţi găsi pe Facebook aici (unde au expuse lucrările lor excelent realizate).

Nu uitaţi să daţi like la pagina oficială a cărţii pe Facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi, promoţii şi discounturi. Pentru bibliotecile şi librăriile care doresc să comande mai multe exemplare ale acestei cărţi, vă rog să mă contacteze pe email la adresa: nick.laurentiu.nica [at] gmail [dot] com pentru discounturi sau negocieri de preţuri. :)

De asemenea, cartea de poezii "Paşi spre Viaţă" în format paperback (tipărit de hârtie, cu coperta color), este disponibilă acum la o super oferta pe site-ul

https://www.createspace.com/4371405

La pasul final introduceţi la "If you have a discount code, enter it here" următorul cod: PKWAEUBG şi apoi apăsaţi pe APPLY DISCOUNT, pe baza căruia aveţi reducere de 2.00 USD din preţul cărţii. Practic acopăr eu expedierea cărţii spre voi dacă sunteţi în România (de exemplu). :)

Reducerea de mai sus va fi valabilă doar până la sfârşitul lunii septembrie 2013!!!

Pentru comenzile din România, cartea soseşte prin poştă în jur de 2 săptămâni, pentru alte ţări din Europa sau America, posibil să existe un timp mai scurt de expediere, depinde de zona unde locuiţi şi de unde faceţi comanda.

Cartea "Paşi spre Viaţă" este disponibilă şi în format electronic pentru dispozitive sau aplicaţii Kindle, direct pe site-ul amazon.com, de unde se poate comanda şi cartea în format tipărit în diferite zone ale lumii. (De exemplu, dacă sunteţi în America şi comandaţi de pe site-ul amazon.com cartea în număr mai mare de 25 USD - cam 6 bucăţi - beneficiaţi de expediere GRATUITĂ şi împachetarea cărţilor ca un cadou, dacă doriţi să fie scrisă pe ea ceva anume, etc.)

Ambele cărţi sunt o idee bună de cadou, sau puteţi surprinde pe cineva cumpărându-i una din aceste cărţi. Vă garantez că nu o să regrete cadoul!

Aşadar, nu uitaţi să daţi share mai departe şi la alţii, să ştie de aceste noi aparţii.

Mulţumesc şi Domnul să vă binecuvinteze!




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.