Ce putere are blogul meu?

Salutare amici!

Tocmai m-am inscris la cea de-a 7a editie a Concursului Super Blog 2013 si sunt foarte incantat de participarea blogului personal la acest concurs. Stiu ca ma veti sustine, si daca doriti sa va inscrieti si voi, alaturi de mine, accesati acest link. Sunt premii consistente si vom auzi multe lucruri interesante despre si de la cei care au investit in darul si talentul lor de a scrie creativ prin intermediul jurnalurilor de pe internet (caci de la aceasta se trage si cuvantul "blog", daca nu stiati deja). Urati-mi succes si eu va multumesc in avans pentru sustinere! :)






3 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog! Iti multumim pentru participare si iti dorim succes si inspiratie! Sa ne citim cu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan sunt in lista de participanti la numarul 194. Urmeaza si probele. O sa va anunt noutatile si daca este nevoie de voturi. Oricum multumesc de sustinere! :)

    RăspundețiȘtergere

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.