Pastor moare în timp ce-şi mărturiseşte adulterul

O congregaţie din Bridgeport, Connecticut, SUA şi-a confruntat pe faţă pastorul lor de mult timp cu privire la o presupusă infidelitate - şi în timpul strigătelor lor, pastorul a căzut şi a murit.

Acest lucru s-a întâmplat duminică 8 martie 2014 la biserica Miracle Faith World Outreach Church, conform spuselor membrilor acestei congregaţii şi a surselor din poliţie.

Episcopul Bobby Davis (foto stânga), pastor al bisericii de pe strada Harriet Street încă de la fondarea ei în 1967, a fost pronunţat mort la Spitalul Bridgeport.

"După terminarea serviciului din această duminică, familia episcopului ne-a cerut să rămânem puţin peste programm în bisericăm şi episcopul ne-a mărturisit ceva ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă", a spus Judy Stovall, membră a comitetului acestei bisericii. "El vroia să se clarifice în faţa noastră şi să ne ceară iertare."

Membrii congregaţiei au fost foarte vocali cu Davis chiar înainte ca acesta să aibă decesul, însă ei îşi vocalizau suportul pentru el, a spus Sttovall.

"Noi strigam, 'Te iertăm, te iubim', însă cu stresul şi tot ceea ce a avut loc atunci acolo - el a avut un atac de cord", a spus Stovall. "Eu i-am ţinut capul în timp ce acesta era căzut la podea", a declarat ea, în timp ce vocea i se sfia cu emoţie. "Congregaţia noastră suferă acum."

Cauza morţii mai este încă în revizuire, conform examinatorului medical oficial de stat.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, William Kaempffer a confirmat că un detectiv a fost alocat acestui caz. "Circumstanţele sunt sub investigaţie", a declarat el.

Stovall a recunoscut că strigătele din partea celor din congregaţie au devenit tari. O femeie, care nu a vrut să-şi spună numele, declară că se afla în afara clădirii bisericii la timpul când au început strigătele din interior, însă nu şi-a dat seama ce se spunea.

Davis a fondat biserica împreună cu soţia sa, Christine (foto dreapta). Cuplul şi-a sărbătorit cea de-a 50 a aniversare de căsătorie în iunie 2013.

Conform unei biografii a bisericii, cuplul a ţinut iniţial întâlniri de rugăciune la casa mamei lui Christine Davis în Stamford. În 1987 ei s-au mutat în clădirea de pe strada Harriet Street şi în 1998 au deschis o nouă clădire de biserică pe strada Main St. nr. 754 din Monroe.

Acea clădire nu mai este folosită pentru serviciile bisericii, au spus enoriaşii.

Episcopul Davis a absolvit Vision Christian College din Ramona, California, cu un doctorat în slujire şi un masterat în studii teologice. El era certificat în a comemora căsătorii precum şi un terapeut de familie.

Notă: Acest articol este o adaptare / traducere după un articol scris de Daniel Tepfer în site-ul ctpost.com. Dacă folosiţi acest material în altă parte, vă rog să păstraţi toate link-urile şi această notă. | SURSĂ FOTO 1 (Episcopul Bobby David (Facebook / Sylvia Jones) | SURSĂ FOTO 2 (Christine şi Bobby Davis).




3 comentarii:

  1. Usor cu confruntatul ca ne mor pastorii:) ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce ca sunt putini si greu de format din pacate ajung sa moara la locul de munca divin :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Locul de munca divin? =))


    Mie mi s-a parut interesant ca omul a fost "deschis" cu congregatia... si cred ca "deschizandu-se" prea tare... a crapat.


    Asta arata cat este de rea natura noastra umana.


    Multumesc de comentarii Bucur! :)

    RăspundețiȘtergere

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.