Cărţile mele disponibile acum şi pentru dispozitivele cu Android!

Cartea "Paşi spre Viaţă" şi "Divorţul şi Recăsătorirea în Lumina Bibliei" disponibile şi pe GooglePlayNu ştiu dacă sărbătoriţi sau nu Ziua Recunoştinţei, însă eu sunt mulţumitor lui Dumnezeu pentru fiecare zi din viaţa mea! Ieri şi astazi au fost două zile deosebite pentru mine, deoarece carţile mele "Divorţul şi Recăsătorirea în Lumina Bibliei" şi "Paşi spre Viaţă" au fost acceptate spre a fi distribuite de Google pe dispozitivele Android, astfel că aceste cărţi sunt la un preţ special de azi şi până pe 31 decembrie 2014. Cărţile pot fi comandate din magazinul GooglePlay direct de pe dispozitivele cu sistem de operare Android (tablete, telefoane, şi există şi aplicaţie pentru PC-uri). Detalii mai jos:

Paşi spre Viaţă - Footsteps toward LifeCartea „Paşi spre Viaţă” (ISBN: 1491057858 / EAN13: 9781491057858) (care cuprinde o serie de 55 de poezii scrise în perioada 1999-2002) a fost publicată pe 13 iulie 2013 de către Amazon, şi este disponibilă în format electronic pentru dispozitive sau aplicaţii Kindle, precum şi în format tipărit.

Cartea "Paşi spre viaţă" în format paperback (copertă lucioasă, hârtie albă) se poate comanda de aici sau de aici.

Versiunea electronică pentru aplicaţia Kindle (disponibilă pentru iOS şi Android - coperta alăturată este de la versiunea cărţii pentru Kindle) precum şi pentru dispozitivele Kindle o puteţi comanda/descărca de aici. Versiunea pentru dispozitive Android se poate comanda de pe GooglePlay de aici.

Cartea are şi pagină oficială de Facebook, unde puteţi găsi oferte speciale şi discounturi de sezon, nu uitaţi să daţi un like.

Divorţul şi recăsătorirea în lumina BiblieiCartea "Divorţul şi recăsătorirea în lumina Bibliei" (ISBN: 149225908X / EAN13: 9781492259084) conţine o descriere comprehensivă a ceea ce spune Biblia despre familie, divorţ şi recăsătorire. Cartea are 3 părţi, care tratează divorţul în perioada Vechiului Testament, a Noului Testament şi în vremea de astăzi. Accentul principal din această carte este studiul relatărilor biblice cu privire la divorţ, aşa cum apar în Legea lui Moise, în predicile lui Isus, precum şi în scrierile Apostolului Pavel. Partea finală a cărţii cuprinde câteva sondaje şi comparaţii ale societăţii moderne, chestiuni legate de biserică şi stat, iar concluziile finale sunt bazate pe relatările biblice descrise în primele 2 părţi.

Cartea "Divorţul şi recăsătorirea în lumina Bibliei" este disponibilă în format paperback (copertă lucioasă, hărtie crem) şi poate fi comandată de aici sau de aici. Versiunea pentru dispozitive Android poate fi comandata de pe GooglePlay de aici.

Cartea are şi pagină oficială de Facebook, unde puteţi găsi oferte speciale anunţate strict fanilor acestei pagini, nu uitaţi să daţi un like ca să fiţi la curent cu ultimele noutăţi.

NOTĂ: După data de 31 decembrie 2014 se modifică tarifele de la promoţiile la aceste două cărţi. Pentru cei care doresc să distribuie una din cărţile mele la o bibliotecă sau librărie creştină (mă refer la versiunea de hârtie a acestor cărţi), vă rog să mă contactaţi lăsând un comentariu mai jos. Mulţumesc.






Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.