Lansare volum de poezii - "Universul Meu" (UPDATE!)

Universul Meu - de Lidia Viorica si Ana Angelica CrăciunAstăzi avem deosebita bucurie să vă prezentăm un volum proaspăt de poezii intitulat "Universul Meu", scris de Lidia Viorica şi Ana Angelica Crăciun.

Volumul de poezii contine poezii scrise de cele 2 autoare (mama şi fiica) şi exprimă în principal starea de suflet şi lupta cu care se zbate autoarea (detalii în partea finală a cărţii, la capitolul "Despre Autoare"). O mare parte din poezii sunt trăite de autoare şi au o tentă religioasă. O recomand pentru cei care doresc să le recite / citească la slujbele de biserică. Câteva din poezii sunt şi pentru ocazii speciale, una dintre poeziile cele mai haioase este "Lutul", scrisă de Ana Angelica Crăciun. Dacă cumpăraţi cartea doar pentru această poezie, eu zic că merită toţi banii!!!

Cartea poate fi comandată de pe Amazon, la o reducere de 12% (faţă de tariful de bază de 12,98 USD, sau poate fi comandată de pe site-ul acesta cu o reducere de 33% dacă folosiţi la final codul promoţional: W89ENQ67. În caz contrar (dacă omiteţi să puneţi acest cod la final) veţi putea achiziţiona cartea cu tariful standard de 12,98 USD.

Pentru comenzile din America de pe site-ul Amazon, beneficiaţi de transport gratuit la comenzile mai mari de 35 USD. Cartea este o idee bună de cadou de Sărbători. Volumul de faţă are 156 pagini, copertă lucioasă colorată (pictura de pe copertă este efectuată de artista Anca Garcea, căreia îi mulţumesc şi pe această cale pentru participarea în acest proiect!) şi are doar 233 grame. Cartea este disponibilă doar în format paperback (hartie) şi are dimensiunea 5 x 0,4 x 8 inches.

NOTÄ‚: PromoÈ›ia de 33% reducere la carte va fi valabilă până pe 31 decembrie 2014 È™i este disponibilă doar pentru comenzile de pe acest site, folosind codul promoÈ›ional menÈ›ionat mai sus. Momentan pe amazon.com este promoÈ›ia de 10% reducere la carte È™i puteÈ›i citi primele poezii din carte gratis!!! După data de 31 decembrie 2014 se vor modifica tarifele. 




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.