La 92 de ani o bătrânică pierde calitatea de membru din cadrul unei biserici pentru că nu a dat... zeciuială

Farfurie de colectă... cu câţiva bănuţi...Acum trei zile în urmă am citit o ştire care doresc să o împărtăşesc cu voi în totalitatea, lăsându-vă pe voi să trageţi concluziile şi să vă minunaţi de comenatariile care au urmat acestui... "incident". O bătrânică de 92 de ani din Alabama, Statele Unite ale Americii nu mai este considerabă membră a bisericii pe care a frecventat-o mai bine de 50 de ani pentru că... ea nu dădea zeciuială.

Josephine King, poză de Gerald Simmons, preluată de pe site-ul http://www.kctv5.com/Ştirea aceasta a ajuns la urechile unui post de televiziune local kctv5.com, care raportează că Josephine King (foto alăturat) (femeia de care este vorba) a deţinut calitatea de mebru al First African Baptist Church in Bainbridge, Georgia ("Prima Biserică Baptistă Africană din oraşul Bainbridge, Georgia") pentru cea mai mare parte din viaţa ei. Doamna King va fi forţată de acum să se închine în altă parte... după ce Pastorul Senior Derrick Mike i-a trimis femeii o scrisoare în care anunţa că îi revocă starea de membru a bisericii...

Scrisoarea care declară că dna. King nu a arătat susţinerea sa faţă de biserică - poză preluată de pe http://www.kctv5.com/Scrisoarea spunea, printre altele... "Josehine King nu mai este considerată un membru al First African Baptist Church of Bainbridge, Georgia". Scrisoarea mai declara faptul că doamna King "nu a arătat nici un fel de susţinere financiară constantă şi consistentă faţă de biserică, sau să aibă vreo participare fizică la aceasta".

Nepotul domanei King, Gerald Simmons, a spus că motivul real pentru care mătuşa lui a fost dată afară din cadrul bisericii era că ea nu dădea zeciuială. "Participarea fizică" se referea la o perioadă de timp când doamna King a fost bolnavă pentru câteva luni şi a fost luată drept izolată (de biserică).

Clădirea biserii "First African Baptist Church in Bainbridge, Georgia" - imagine preluată de pe http://www.kctv5.com/Simmons a spus că este "uluit" de decizia bisericii de a anula calitatea ei de membru. "Nu ar trebui să-i vânaţi pe membrii. Nu trebuie să faceţi asta. Dacă aşa stau lucrurile, înseamnă că vă e foame de bani", a spus Simmons.

"Aveţi nevoie de bani ca să faceţi o astfel de biserică să poată funcţiona, dar la voi nu e vorba de bani. E vorba de Dumnezeu. Trebuie să-l puneţi pe Dumnezeu pe primul plan", a declarat Simmons.

Note: Sursă articol şi fotografii aici. Articolul are şi un titlu sugestiv, "Femeie de 92 de ani azvârlită din biserică pentru că nu dădea zeciuială". Fotografia de la începutul acestui articol a fost preluată de pe site-ul Christian Headlines, articol apărut pe 12 august 2015. Dacă citaţi acest material în altă parte, rog să păstraţi toate notele şi link-urile din această postare şi să oferiţi sursa de unde l-aţi citat/preluat. Recomand să citiţi comentariile de la ambele site-uri... nu le pot insera aici, însă sunt câteva "de prisos".




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.