Biserica ultimului testament? Iată că a şi venit sfârşitul!

Este reîncarnarea lui Isus Hristos în Siberia? - imagine preluată de pe site-ul http://www.evolveandascend.com/În pădurile adânci din zona de sud a districtului siberian Kuraginsk, care aparţine teritoriului Krasnozarsk, într-o mică aşezare din Petropavlovka, există o comunitate de circa 4.000 de oameni care cred că un bărbat pe nume Vissarion (în fotografia alăturată, adică Sergey Anatolzevitch Torop, pe numele lui real) este... reîncarnarea lui Isus Hristos. Vissarioniţii sunt în jur de 10.000 la număr în toată lumea, şi mişcarea lor este cunoscută sub numele de "Biserica Ultimului Testament".

Vissarion a avut revelaţia că el este reîncarnarea lui Hristos încă de la vârsta de 29 de ani (pe 18 august 1990), şi vorbeşte public despre "rolul" său încă din 1991. El îi învaţă pe urmaşii lui depre extratereştrii, reîncarnare, viaţa de vegan, şi că noi ne aflăm pe râpa sfârşitului lumii (sau cel puţin sfârşitul civilizaţiei după cum o înţeleg unii în prezent).

Documentarul video de mai jos este realizat de echipajul de la Vice News, care au călătorit în Siberia pentru a-l investiga pe Vissarion, urmaşii lui şi să-şi facă o idee cu privire la ceea ce crede această "sectă" nouă...

Video-documentarul de mai jos este preluat de pe YouTube şi are activată subtitrarea în engleză (are 25:47 minute), se poate folosi traducere automată în română, sau puteţi urmări pur şi simplu documentarul în limba engleză.



Notă: Acesta este un articol apărut iniţial pe site-ul Evolve and Ascend, un articol scris de Jennifer Sodini pe 7 ianuarie 2016. Prezentarea video însă este un documentar din 2011 publicat pe YouTube în mai 2012, care... cumva a fost redescoperit de cineva în 2016... Dacă citaţi acest material în altă parte, vă rog să păstraţi şi nota aceasta de la final. Traducerea îmi aparţine.

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.