Cărţi de citit dacă aţi pierdut răpirea...

Actorul Wesley Snipes se pregăteşte să scrie o carte despre... răpire - imagine de pe facebook.comScriam acum 2 ani un articol de care mi-am adus aminte recent şi pe care vi-l recomand să îl recitiţi când aveţi timp, Ce să faci dacă ai pierdut răpirea? În acel articol pomeneam de cărţile lui Tim LaHaye, Left Behind şi filmele care s-au produs ulterior publicării acelor serii de ficţiune creştină. Sunt şi alţi autori creştini care au scris şi continuă să scrie despre lucruri viitoare, supranaturale, ficţiune bazată parţial pe pasaje din Biblie (menţionez doar pe câţiva de care cu siguranţă că aţi auzit, chiar dacă lucrările lor nu sunt încă traduse în limba română, Jerry B. Jankins, Frank Peretti, Ted Dekker şi.... surpriza surprizelor Wesley Snipes - foto alăturat - renumit actor de la Hollywood).

Actorul mai sus menţionat se alătură rangului de autori în timp ce se pregăteşte să debuteze cu noua sa lucrare, un roman despre timpurile din urmă, cu tentă de război spiritual, ce are ca rol principal pe fata unui predicator baptist. Snipes este co-autorul acestui roman alături de Ray Norman, care a mai scris cărţi non-ficţiune pentru alţi autori.

"Sunt războinici spirituali care locuiesc pe această planetă şi care se află aici pentru a balansa forţele răului, iar aceştia sunt mereu în căutarea următorului ucenic. Şi atunci când îşi găsesc următorul ucenic să-l pregătească - următorul moştenitor aparent - atunci ei pot merge mai departe spre sfere mai înalte", a declarat Snipes către Deadline.

Talon of God (Talon al lui Dumnezeu, cum se intitulează cartea lui Snipes) o are în rol principal pe Lauren, fata unui pastor, care este aleasă să fie un "luptător sfânt". Ea este "o femeie spirituală, iar tatăl ei este un predicator care este pus la încercare. Lauren a fost aleasă să fie un luptător sfânt aici pe Pământ. Ea este doctor, iar tatăl ei este un predicator/slujitor baptist".

Snipes a declarat celor de la Deadline că această carte speră să se transforme într-un film, şi va adresa chestiuni legate de credinţă. "Există întrebări spirituale", spune Snipes. "Există forţe demonice în lume care ne manipulează să facem ceea ce nu se află în interesele noastre cele mai bune, sau ne fac să acceptăm condiţii care nu se află pe lista celor mai bune interese ale noastre? Mintea umană este destul de uluitoare, de ce facem lucrurile pe care le facem uneori..."

Conform cu The Hollywood Reporter, Lauren este atrasă într-o bătălie apocaliptică dintre rai şi iad. Alături de ea luptă un "războinic spiritual şi legendar om al lui Dumnezeu" Talon Hunter, de aici şi numele cărţii, Talon of God.

"Una e să faci un proiect şi să zici, 'Te referi la acel Wesley Snipes?' şi să ţi se spună 'Da - a scris un roman'", a spus Harper Voyager, editorul şef de la David Pomerico într-o declaraţie. "Dar dacă afli ulterior că povestirea pe care el şi Ray o pun laolaltă e doar multă delectare, ei bine, nu a fost nici un mod prin care să nu fi preluat acest proiect!"

Romanul e programat să fie lansat în iulie 2017. Aşa că... dacă o să aibă loc răpirea atunci şi aţi pierdut-o, asta e o carte pe care să o puteţi pune pe lista următoare de cumpărături. :)

Notă. Materialul de mai sus a apărut iniţial în site-ul Charisma News pe 14 decembrie 2016, scris de Jessilyn Justice. Dacă citaţi această postare în altă parte, rog să păstraţi link-urile din el şi să oferiţi sursa citării (adică acest blog).


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.