Lansare roman creștin - În mâna Lui

Fiecare dintre noi știe că Dumnezeu are toate lucrurile în mâna Lui. Acest fapt este crezut de mulți, dar este aplicat de mai puțini. De fapt Dumnezeu, fiind Creatorul tuturor lucrurilor are toate în mâna Lui, toate funcționează conform legilor și rânduielilor Sale.

De la a crede și până la accepta zilnic acest fapt simplu - dar profund, adevărat și etern - sunt multe bariere de care ne lovim și apoi uităm de cât de bun este Dumnezeu, cât de mult ne iubește El, cât de nemărginită este purtarea Lui de grijă față de noi zi de zi, an după an....

Pe 30 august 2017 s-a lansat un nou roman creștin intitulat ”În mâna Lui”, pe care am avut ocazia să îl citesc aproape fără să las cartea din mâini. Nu este ficțiune, este povestea adevărată a unei persoane care a experimentat cele scrise mai sus (anumite locații și nume de persoane au fost schimbate în carte).

Cartea a fost scrisă pentru a încuraja pe creștinii de pretutindeni în umblarea lor pe acest pământ să se încreadă în cine este Dumnezeu și ceea ce poate să facă El. Toate evenimentele relatate în acest roman au fost trăite de cineva, și această relatare a fost expusă acum pe cele 122 de pagini ale acestei cărți pe care v-o recomand din inimă. Este, în părerea mea, o idee foarte bună de cadou, dacă doriți să o înmânați cuiva care trece prin probleme și dificultăți în ceea ce privește mersul la biserică, rugăciunea, viața de familie, serviciul, viitorul, încrederea în Dumnezeu.

Pe paginile acestei cărți veți găsi aceste virtuți nu doar trăite de cineva, dar și experimentate. Veți putea citi despre rugăciuni răspunse, despre minuni la care nu se aștepta nimeni, despre dragostea lui Dumnezeu și harul Său nemărginit.

Cartea este disponibilă în format paperback (de hârtie, cu copertă lucioasă) de aici, sau de aici. În curând va putea fi disponibilă și în format electronic.

Dacă sunteți din Marea Britanie, la comanda unei cărți de aici aveți transportul GRATUIT!

Dacă sunteți din Statele Unite ale Americii, la comanda a 2 cărți de aici aveți transportul GRATUIT!

Loredana Estera Raak - Roșescu - imagine primită din partea autoarei, folosit cu permisiunea eiDespre autoare:

Loredana Estera Raak (foto alăturat) - născută în 1983 - îl descoperă pe Dumnezeu încă din fragedă copilărie, provenind dintr-o familie creștină, fiind învățată de bunica ei întreaga Biblie. Își dedică viața lui Dumnezeu de la vârstă de 16 ani, perioadă în care descoperă mai mult din lucrările Sale Sfinte, printre care și darul poeziilor de încurajare pentru suflete oamenilor.

A absolvit Seminarul Teologic-Logos din București. Termină mai târziu Facultatea de Psihologie și se oferă voluntar în diferite organizații creștine nonprofit din Europa.

Inima ei este pentru misiune în țările nordice ateiste ale lumii. Alături de soțul ei luptă pentru ridicarea unul centru creștin în una din țările nordice ateiste, Estonia, unde dorește să ducă Vestea Bună. Este autoare a cărții de poezii ”Picături de Rouă”, despre care am scris săptămânile trecute.

Mai jos aveți o prezentare video a proiectului pe care dorește să îl înceapă în Estonia:


Dacă doriți să donați pentru acest proiect, o puteți face direct în contul PayPal al autoarei de mai jos (click direct pe sigla pentru a ajunge pe pagina unde puteți dona):

Donați pentru autoarea Loredana Estera Raak - proiectul Centru Creștin Estonia





Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.