10 diferențe dintre un credincios și un creștin

Persoană într-o biserică - foto de Karl Fredrickson - unsplash.comÎn acest articol vom prezenta câteva aspecte care s-ar putea să vă scuture credința. Tu crezi că există un singur Dumnezeu. Bine! Că și demonii cred asta - și ei se cutremură - Iacov 2:19.

Mai jos aveți lista cu 10 diferențe dintre un credincios și un creștin.

1. Un credincios crede în Isus. Un creștin urmează poruncile Lui.

2. Un credincios merge la biserică când sunt sărbători. Un creștin știe că o comunitate de biserică este paradigma credinței sale.

3. Un credincios își citește Biblia atunci când lucrurile devin dure. Un creștin își citește Biblia în mod regulat.

4. Un credincios se roagă când e în necaz. Un creștin aduce mulțumiri în oricare circumstanță.

5. Un credincios sucește Biblia ca să se potrivească cu stilul său de viață. Un creștin lucrează să-și facă viața asemenea învățăturilor Bibliei.

6. Un credincios va sacrifica ceva atunci când îi va fi convenabil. Un creștin va sacrifica indiferent de potențialul rezultat.

7. Un credincios dă zeciuială atunci când nu are nici un risc. Un creștin va da zeciuială indiferent de risc.

8. Un credincios se conformează sub presiunea culturii. Un creștin se ține tare pe cale împotriva ispitei.

9. Un credincios își va împărtăși credința atunci când se va simți confortabil. Un creștin își va împărtăși credința indiferent de scenariu.

10. Un credincios știe despre Isus. Un creștin îl știe pe Isus ca Domnul și Mântuitorul său.

Ce alte diferențe ați mai enunța voi?

Materialul de mai sus a fost scris de Jarrid Wilson pe 7 august 2017, preluat de site-ul Church Leaders. dacă citați acest material în altă parte, rog să oferiți sursa.



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.