Conferința Upgrade Mission - 23-24 martie 2018 - Cluj Napoca



Conferința Upgrade Mission
Parteneri In Misiune (PIM) România vă invită la conferința Upgrade Mission.

Data: 23-24 Martie 2018

Locație: Biserica Penticostală Betania, Strada Henri Barbusse 63-69, Cluj Napoca

Vorbitori
În cadrul conferinței avem ca invitați pe:
- Viorel Iuga – președintele Alianței Evanghelice Romania
- David Ginn – liderul organizației Alege Viața
- Frank Hinkelm- președintele Alianței Evanghelice Europene
- Cornel Boingeanu – președintele comunității Bisericilor Baptiste București

Deasemenea vor avea un cuvânt de salut reprezentanți din partea Cultului Penticostal și al Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie.

Închinarea va fi condusă de grupurile: BBSO band, Teofania band și Mesis.

Mai multe informații despre vorbitori și conferință, cât și formularul de înregistrare se găsește pe site-ul: https://www.pimromania.ro/evenimente/.

Telefon contact: 0763666502

Parteneri În Misiune (PIM) este o inițiativă a organizaților misionare la nivel național. PIM organizează conferința Upgrade Mission, conștienți fiind că atunci când lucrăm împreună slujim mai bine, extindem mai mult Împărăția lui Dumnezeu, ajungem mai departe la națiuni neevanghelizate încă.

Conferința este destinată tinerilor și tuturor acelora care își doresc să înțeleagă lucrarea de misiune, să descopere noi modalități de implicare, să facă un prim pas in misiune sau să susțină pe cei care sunt deja plecați.[no-sidebar]



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.