„Absolut deranjată”: Biserică din Georgia revocă calitatea de membru al criminalului din Atlanta după împușcăturile de la centrele Spa

Turla albă a unei biserici - foto de Nagesh Badu - UnsplashBiserica Baptistă Crabapple First Baptist Church din statul Georgia (SUA) a anunțat eliminarea lui Robert Long, în vârstă de 21 de ani, din calitatea sa de membru al acestei bisericii, după ce săptămâna trecută (16 martie 2021 mai exact) a ucis opt persoane din trei centre SPA din Atlanta, într-un șir de împușcături mortale.


Într-o declarație recentă, biserica a afirmat: „Am fost absolut devastați de această pierdere inutilă de vieți și de nesocotirea dureroasă a ființelor umane create după chipul lui Dumnezeu. Ne întristăm pentru victime și pentru familiile lor și continuăm să ne rugăm pentru toți cei afectați de această crimă odioasă, în timp ce se confruntă cu dureri și tristețe de neimaginat”.


Biserica a menționat că este „absolut deranjată” de faptul că omul înarmat era membru al congregației lor.


L-am privit pe Aaron crescând și l-am acceptat ca membru al bisericii când și-a făcut propria profesie de credință în Isus Hristos. Aceste uriașe crime de neconceput contravin direct mărturisirii sale de credință în Isus și Evanghelie”, a adăugat biserica în declarație.


Biserica baptistă a condamnat acțiunile lui Long, precum și motivul său din spatele împușcăturilor, în care acesta ar fi menționat polițiștilor că se lupta cu dependența de sex și că de fapt încerca să „elimine” tentația.


Biserica a pus vina exclusiv pe Long „pentru acțiunile și dorințele sale rele” și nu pe victime, după ce biserica a primit mai multe întrebări, inclusiv dacă învață că „femeile sunt responsabile pentru păcatul sexual al bărbaților împotriva lor?


Respingem categoric această idee”, a afirmat biserica. „Fiecare persoană este responsabilă pentru propriul său păcat. În acest caz, trăgătorul este singurul responsabil pentru acțiunile sale atroce, nu victimele care au fost vizate.”


Acțiunile lui Long „nu reflectă în nici un fel caracterul biblic al unui adevărat adept al lui Isus Hristos și membru al Bisericii Sale”, a spus biserica, explicând că au finalizat „procesul disciplinei bisericești” pentru a-i revoca apartenența față de biserică „întrucât nu mai putem afirma că el este cu adevărat un credincios regenerat în Isus Hristos (1 Cor. 5).”


Dintr-o abundență de precauție și din îngrijorare pentru siguranța comunității Crabapple First Baptist Church și-a închis site-ul web și rețelele de socializare.


Cerem ca toți creștinii să ni se alăture în rugăciunea pentru familiile victimelor, comunitățile afectate, familia Long și familia Bisericii Crabapple”, a declarat biserica. „Credem într-un Dumnezeu Sfânt și Drept care urăște răul și va judeca toate păcatele în perfectă dreptate. De asemenea, credem că acest Sfânt Dumnezeu a iubit atât de mult lumea, încât și-a trimis singurul Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.


Materialul de mai sus a fost scris pe 23 martie 2021 de Milton Quintanilla în site-ul ChristianHeadlines.com, de unde a fost preluat și adaptat. Milton este un scriitor independent. El este, de asemenea, co-gazdă a podcastului For Your Soul (Pentru sufletul tău), care încearcă să echipeze biserica cu adevăr biblic și doctrină sănătoasă. Îl puteți urmări pe blogul său, Blessed are The Forgiven (Binecuvântați sunt cei iertați). Dacă citați sau folosiți acest material în altă parte, vă rog să păstrați toate link-urile din el și să menționați că a fost preluat din Blogul Lumea cre(s)tină în care trăim. Mulțumesc.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.