Ieșiți afară, naziștilor! – Un pastor dă afară din biserica sa pe oficialii canadieni de aplicare a măsurilor de purtare de măștii în timpul slujbei de Paște

Oameni la un serviciu de biserică - foto de John Price - unsplash.comÎn weekend-ul trecut (3 aprilie 2021, când a avut loc sărbătoarea Paștelui la canadieni), un pastor polonez din Canada a devenit viral după ce a ordonat ieșirea afară din sanctuar a oficialilor ce încercau să impună un mandat de purtare a măștii la biserica sa, în timpul slujbei de Paște. În această sâmbătă (menționată anterior), Artur Pawlowski, pastorul bisericii Street Church din Calgary, în Alberta, Canada, și-a filmat altercația cu ofițerii de poliție și un oficial guvernamental de sănătate, în timp ce el țipa la ei în mod repetat să părăsească biserica, relatează publicația The Blaze.


"Ieșiți imediat din această proprietate! Nu vreau să aud nimic!" a țipat Pawlowski către oficiali.


"Până nu veți primi un mandat! AFARĂ! Ieșiți imediat și nu vă întoarceți! Nu vreau să vă vorbesc, nici măcar un cuvânt", a continuat să țipe.


Când aceștia au părăsit biserica, Pawlowski și-a continuat răspunsul direct către ofițerii de poliție, pe măsură ce îi numea ”naziști” și îi acuza de intimidare față de congregație.


"Nu vă întoarceți, psihopați naziști ce sunteți! Oamenii răi necredibili! Intimidați oamenii într-o biserică în timpul Paștelui", s-a plâns el. ”Voi fasciști comuniști naziști Gestapo!


"Vă puteți imagina acei psihopați? De Paște", a spus pastorul în timp ce se uita direct în cameră. "Cel mai sfânt festival creștin al anului și ei vin să-i intimideze pe creștini în timpul celui mai sfânt festival? Incredibil. Ce este în neregulă cu acei psihopați bolnavi. E dincolo de mine. Cum de îndrăznesc!"


La momentul redactării acestui articol, videoclipul, care a fost postat pe Twitter, are peste 3,1 milioane de vizualizări.


(Iată cum să te descurci cu polițiștii care intră într-o biserică fără mandat. Sunt norocoși că au primit doar o lovitură de limbă: Aliniatul 176 din Codul penal face ca o infracțiune deranjarea unei slujbe de biserică. Tâlharii aceia @CalgaryPolice încălcau legea (și o știau). pic.twitter.com/0XhAuwv0yg - Ezra Levant @ (@ezralevant) 4 aprilie 2021)


Duminică, Poliția din Calgary a explicat într-o declarație că participanții la această biserică ”nu respectă ordinele guvernamentale de sănătate publică COVID-19, care sunt în vigoare pentru a asigura siguranța tuturor”.


În ceea ce privește pastorul Pawlowski, aceștia au menționat că el ”nu a cooperat cu inspectorul de sănătate și a ridicat în mod repetat vocea cerând tuturor părților să părăsească sediul sanctuarului, lucru pe care l-au făcut la aproximativ un minut după intrare, și într-o manieră pașnică”.


Înțelegem că pandemia a provocat mari perturbări tuturor calgarienilor în viața lor profesională și personală. Nu dorim să perturbăm sărbătorile sau evenimentele religioase sau spirituale ale nimănui; cu toate acestea, trebuie să sprijinim agențiile noastre partenere atunci când suntem chemați pentru a ne asigura că toată lumea poate ține în siguranță aceste sărbători", a concluzionat declarația.


Mai jos regasiți filmarea acestui incident care a fost postată și pe YouTube (filmul era disponibil la momentul publicării acestui articol):


Materialul de mai sus a fost publicat pe 5 aprilie 2021 de Milton Quintanilla în site-ul ChristianHeadlines.com, de unde a fost preluat. El este scriitor independent și co-gazda podcastului For Your Soul (Pentru sufletul tău), care încearcă să echipeze biserica cu adevăr biblic și doctrină sănătoasă. Îl puteți urmări pe blogul său, Blessed Are The Forgiven (Binecuvântați sunt cei iertați). Dacă citați sau folosiți acest material în altă parte, vă rog să păstrați toate link-urile din el și să menționați că a fost preluat din Blogul Lumea cre(s)tină în care trăim. Mulțumesc.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.