Adevărul ne va elibera de mandatele de vaccinare

Un lucrător din domeniul sănătății livrează un vaccin într-un braț în această fotografie de dosar nedatată. Foto de Mat Nepo – unsplash.com

În noile imagini lansate de Project Veritas, trei oameni de știință de la Pfizer recunosc că imunitatea naturală față de coronavirus oferă probabil o protecție mai bună decât vaccinul. Cu toate acestea, CDC (Center for Disease Control – un fel de Direcția de Sănătate Publică de la americani) refuză să abordeze chiar posibilitatea imunității naturale, iar diferite mandate (a se citi ”obligări”) de vaccin din partea tiranilor americani consideră că nu permit nici o scutire (sau excepție) în favoarea imunității naturale.


Imunitatea naturală nu este un oarecare cod magic și nici nu sugerează superioritatea genetică. Termenul se referă pur și simplu la cineva care a contractat COVID-19, și al cărui sistem imunitar a dezvoltat instrumentele pentru a combate cu succes virusul. Aceste apărări imune rămân în fluxul sanguin al persoanei chiar și după eliminarea virusului. După 18 luni de date, tăcerea totală a administrației asupra imunității naturale, o alternativă evidentă și viabilă față de vaccinare, a devenit asurzitoare.


Nick Karl, care lucrează direct la vaccinul Pfizer COVID-19, a declarat că imunitatea naturală produce probabil „mai mulți anticorpi”, ducând la un răspuns imun mai puternic împotriva unei a doua infecții. Karl a mai spus că persoanele care au contractat virusul vor produce „anticorpi împotriva mai multor bucăți ale virusului”, păstrând imunitatea chiar și a tulpinilor mutante.


Dacă este adevărat, de ce nu spune compania aceste informații în mod public? Omul de știință Pfizer, Rahul Khandke, a explicat că Pfizer îi obligă pe angajați să participe la „ore și ore” de seminarii în care li se spune că „nu poți vorbi despre asta în public”. Chris Croce, om de știință asociat senior pentru Pfizer, a declarat că corporația a respins tratamentele cu anticorpi mono-clonali de succes pentru a se concentra asupra vaccinurilor din cauza banilor.


Organizația noastră se ocupă acum de bani COVID”, a adăugat Croce. Croce a spus că se simte „de parcă aș lucra pentru o corporație malefică pentru că, în cele din urmă, totul se rezumă la profituri”. Pfizer a produs filonul mamă în primul trimestru al anului 2021, cu venituri de 3,5 miliarde de dolari din vaccinul COVID-19, ca parte a creșterii veniturilor totale de 45% față de primul trimestru al anului 2020.


În afară de ciudatele sentimente anti-business ale lui Croce (la urma urmei, corporațiile există tocmai pentru „profituri, în cele din urmă”), dacă directorii Pfizer rețin în mod deliberat informații vitale față de public pentru linia de bază a companiei lor, aceasta este una dintre cele mai jocuri jucate vreodată pe publicul american.


Și mai rău, funcționarii publici par să pătrundă în discuțiile dezvoltate de corporațiile farmaceutice care au profit. „Nu reușesc să înțeleg acțiunile CDC”, a spus dr. Jay Bhattacharya, profesor de medicină la Universitatea Stanford, la „Washington Watch”. Orientările CDC îi instruiesc pe oameni „să facă toate aceste schimbări în viața noastră pentru a realiza un obiectiv imposibil”.


El a explicat că zero cazuri COVID la nivel național nu este un obiectiv final fezabil. După cum a descoperit Australia, nici o cantitate de control guvernamental nu poate eradica virusul – nici lockdown-urile, și nici vaccinurile. "Nu avem tehnologie pentru a ... eradica boala", a spus el. „Această boală va circula pentru totdeauna”.


Bhattacharya nu predică nenorocirea și întunericul. În schimb, „trebuie să le spunem oamenilor să nu mai fie atât de speriați de asta”, a insistat el. Vaccinurile COVID și imunitatea naturală oferă ambele apărare împotriva infecțiilor severe care ar putea duce la spitalizare sau la moarte. „[Genul] corect de secvență este: vaccinați-vă și apoi nu vă faceți griji atât de mult pentru a fi infectat”, a spus el. CDC ar trebui să le spună oamenilor cum să gestioneze riscul în jurul bolii” în loc de „mandatele de vaccinare, care în esență distrug societatea”.


Deoarece suntem mai bine echipați cu vaccinuri, tratamente eficiente și protocoale spitalicești, COVID-19 „nu mai este genul de boală de anul trecut”, a spus Bhattacharya. – ”Să spunem populației acest lucru”.


Materialul de mai sus a fost scris de Joshua Arnold pe, 10 octombrie 2021. Publicat inițial la Family Research Council. Preluat din site-ul Christian Post. Joshua Arnold este coordonator mass-media pentru Family Research Conuncil (Consiliul Cercetării Familiei). Dacă citați sau folosiți acest material în altă parte, vă rog să menționați că a fost preluat din Blogul Lumea cre(s)tină în care trăim și să păstrați toate link-urile din el. Mulțumesc.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.