De la Transalpina, de prin Bucovina, direct din Țara Sfântă

În iunie 2019 am avut ocazia unicat de a merge pe Transalpina - era prima mea oară când mergeam, alături de familie pe acești munți din România, așa că nu am să uit prea curând experiența aceasta - pentru a ne întâlni cu un grup de coriști din zona Bucovinei. Se făceau repetiții pentru un program cu cântări și poezii creștine care aveau să fie puse pe un album video/audio. Așa că ne-am pornit la drum. 

Am urcat printre nori la peste 1600 m altitudine în localitatea Rânca și acolo, la o cabană de munte am stat alături de ei 2 zile unde am petrecut momente memorabile.

Țin minte că am cântat alături de alții din acest cor la bass și... deși erau persoane cu care nu m-am întâlnit niciodată, ne-am împrietenit și ne-am simțit minunat. Era ca și când ne-am fi cunoscut de o viață și atunci ne revedeam din nou.

Cu câteva zile în urmă, bunul meu prieten, Mihail Manole de la Oxentia Tourism, mi-a povestit de ceva similar, doar că era altitudinea de -212 m! Prima dată m-am minunat cum de s-au nimerit acest ”paralele” să fie ceva mult prea similar. Și el a trăit o experiență similară cu ceea ce am trăit eu în iunie 2019, doar că de data aceasta el se afla cu alți 42 de oameni minunați din Suceava, pe meleagurile Țării Sfinte - acolo era altitudinea aceea negativă, în caz că vă întrebați. Și relatarea lui Mihail Manole mi s-a părut demnă de relatat pentru că trebuie consemnat ceva de care să îți aduci aminte - însăși termenul de ”aducere aminte” este menționat de multe ori pe paginile Sfintei Scripturi pentru că așa s-au transmis din generație în generație ceea ce a făcut Domnul cu urmașii noștri.

grup de pelerini din Suceava în vizită în Israel, martie 2023, alături de Oxentia Tourism - foto Mihail Manole - www.oxentiatourism.ro

Cu doar 4-5 zile în urmă (la momentul când vă redau aceste rânduri) au revenit din Israel și au mers acolo dornici de a descoperii locurile Sfintei Scripturi și de a trăi pe viu momente despre care probabil unii dintre ei au citit doar pe paginile Scripturii. Au fost momente înălțătoare la Râul Iordan, plimbarea cu barca pe Marea Galileii, părtășia avută în Grădina Mormântului unde s-a comemorat și actul Cinei Domnului (Împărtășania), vizita la Muntele Carmel

Cele mai profunde clipe au fost vederea Ierusalimului de pe Muntele Măslinilor (foto de mai sus) dar și momentele deplasării pe Via Dolorosa, locul unde Mântuitorul nostru iubit a purtat crucea pentru păcatele noastre. Nu au lipsit nici vizita pe Muntele Fericirilor și Muntele Moria (Muntele Templului), acestea fiind doar câteva din lucrurile vizitate ca parte a programului de circuit de pelerinaj oferit de Agenția Oxentia Tourism

Am primit și o înregistrare video de la grupul de cântăreți, care merită să o împărtășesc aici cu voi: 



Pentru o călătorie memorabilă în Țara Sfântă, cu drag vă recomand Oxentia Tourism, care vă oferă servicii de calitate și momente de care să vă puteți bucura nu doar o dată în viață ci întreaga viață! Vă las mai jos datele lor de contact, nu uitați să vizitați site-ul lor și să vă exprimați dorința dacă doriți să participați la următoarele pelerinaje oferite de ei: 

Oxentia Tourism, ghidul de succes în călătoria ta!

Oxentia Tourism are următoarele principii: - Siguranța, Calitatea, Încrederea.

Oxentia Tourism are următoarea viziune: Ne dorim să fim ghidul de succes în călătoria ta plină de experiențe frumoase!

🔗 www.oxentiatourism.ro

Abonează-te la canalul YouTube | www.youtube.com/OxentiaTourism

Website | www.oxentiatourism.ro

Blog | www.oxentiatourism.ro/blog/

Twitter | www.twitter.com/Oxentia_Tourism




Notă: Fotografia de la începutul acestei postări este din arhiva personală, colajul din fotografia a doua este primit și publicat prin bunăvoința prietenului meu Mihail Manole. Apropo, Mihail are ceva cursuri de Leadership. Vizitați site-ul lui la www.mihailmanole.com[no-sidebar]

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.