📢 Podcast ”Călător în Țara Sfântă” :: Episodul 98 - Deșertul Neghev - locuri populare și cultivarea de legume

📢 Podcast ”Călător în Țara Sfântă” - realizat de RVE Sibiu & Oxentia TourismÎn episodul de astăzi continuăm cu Deșertul Neghev - locuri populare și cultivarea de legume, despre care am discutat și în episodul anterior. Deșertul Neghev este un deșert în sudul Israelului. Suprafața sa este de 13.000 km2. La vest Negevul se continuă cu deșertul Sinai, la nord-vest ajunge până la Marea Mediterană, la sud - la Marea Roșie, la nord - este mărginit de o linie virtuală care unește Gaza cu oaza și kibuțul Ein Ghedi, dincolo de care se întinde regiunea Iudeea, la nord-est - de capătul sudic al Mării Moarte, iar la est este delimitat de valea Arava (arabă Wadi Araba). Deșertul Negev este un platou deșertic, care se află la 800 m deasupra nivelului mării.




Aceste înregistrări 🔊 audio sunt ✨ profesionale, înregistrare direct în Israel 🇮🇱 și în Iordania 🇯🇴 printr-o colaborare profesională cu ✨ Radio Vocea Evangheliei Sibiu & ✨ Oxentia Tourism cu dedicare și mult suflet. Dacă dorești și visezi să ✈️ călătorești în Țară Sfântă, Israel, îți recomand să ascultați fiecare episod din cele 100 disponibile. Și da, așteptăm ❤️ să te vedem pe lista următorului pelerinaj pe urmele Domnului Isus Hristos în Israel și Iordania!

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.