Trump lansează Biblia "Dumnezeu să binecuvânteze SUA" în timpul Săptămânii Mari, avertizează creștinii "sub asediu"

Fostul președinte Donald Trump a lansat o nouă Biblie legată în piele "Dumnezeu să binecuvânteze SUA" într-un videoclip postat marți pe Truth Social. - foto christianpost.com

"Este cartea mea preferată" - declară el


Fostul președinte Donald Trump a promovat marți o nouă Biblie legată în piele "Dumnezeu să binecuvânteze SUA" și și-a avertizat susținătorii că creștinii din SUA sunt "sub asediu".


Într-o declarație video postată pe Truth Social, Trump a afișat o versiune a Bibliei pe care o promovează împreună cu muzicianul Lee Greenwood, al cărui cântec "God Bless the USA" apare adesea în timpul mitingurilor lui Trump.



Trump a menționat că Biblia, care este în versiunea King James și costă 59,99 dolari, conține, de asemenea, documentele americane fondatoare, pe care a încurajat fiecare cetățean să le citească.


"Trebuie să o ai pentru inima și sufletul tău", a spus Trump. "Mulți dintre voi nu le-ați citit niciodată și nu cunoașteți libertățile și drepturile pe care le aveți ca americani și cum sunteți amenințați să pierdeți aceste drepturi. Se întâmplă tot timpul. Este un lucru foarte trist care se întâmplă în țara noastră, dar îl vom schimba".


Trump a continuat să susțină că "religia și Creștinismul sunt cele mai mari lucruri care lipsesc din această țară", despre care a susținut că este motivul pentru care națiunea se află într-o astfel de tulburare.


"Cred că este una dintre cele mai mari probleme pe care le avem", a spus el. "De aceea țara noastră o ia razna. Am pierdut religia în țara noastră."


El a mai spus că fiecare american ar trebui să aibă o Biblie în casa sa și că el personal deține "multe" dintre ele pentru că este "cartea lui preferată".


"Această Biblie ne amintește că cel mai important lucru pe care îl avem pentru a aduce înapoi America și pentru a face America măreață din nou este religia noastră", a spus el. "Religia este atât de importantă, lipsește, dar se va întoarce și se va întoarce puternică, la fel cum țara noastră se va întoarce puternică".


"În cele din urmă, nu răspundem birocraților din Washington, răspundem în fața lui Dumnezeu din Cer", a continuat el. "Creștinii sunt sub asediu. Trebuie să protejăm conținutul care este pro-Dumnezeu. Îl iubim pe Dumnezeu și trebuie să protejăm tot ce este pro-Dumnezeu. Trebuie să-L apărăm pe Dumnezeu în piața publică și să nu permitem mass-mediei sau grupurilor de stânga să ne reducă la tăcere, să ne cenzureze sau să ne discrimineze.”


Biblia "Dumnezeu să binecuvânteze SUA" a lui Trump este scoasă la vânzare pentru 59,99 dolari și prezintă versiunea King James împreună cu documentele fondatoare ale Americii. | Captură de ecran Truth Social
Biblia "Dumnezeu să binecuvânteze SUA" a lui Trump este scoasă la vânzare pentru 59,99 dolari și prezintă versiunea King James împreună cu documentele fondatoare ale Americii. | Captură de ecran Truth Social


Trump a concluzionat susținând că părinții fondatori "au făcut un lucru extraordinar atunci când au construit America pe valorile iudeo-creștine", dar că fundația lor este "atacată, poate mai mult ca niciodată". El și-a îndemnat ascultătorii să cumpere Biblia pentru a "ajuta la răspândirea valorilor noastre creștine cu alții".


O descriere a Bibliei o descrie ca fiind "ușor de citit, tipărită cu litere mari și cu design subțire" care "te invită să explorezi Cuvântul lui Dumnezeu oriunde și oricând".


"Această biblie a fost concepută astfel încât să ofere o experiență ușoară de citire în traducerea de încredere a versiunii King James", adaugă descrierea. "Această Biblie tipărită cu litere mari va fi perfectă pentru a fi luată la biserică, la un studiu biblic, la muncă, pentru călătorii etc."


Pe lângă copiile Constituției SUA, ale Bill of Rights, ale Declarației de Independență și ale Jurământului de credință, Biblia conține, de asemenea, refrenul scris de mână al piesei lui Greenwood "God Bless The USA".


La începutul acestei săptămâni, Trump a părut să asemene procesul nedrept al lui Isus cu tratamentul său în cazul său de fraudă civilă din New York, care l-a văzut lovit cu o hotărâre de 454 de milioane de dolari. O curte de apel din New York a decis luni că statul va amâna confiscarea potențială a activelor sale dacă va reuși să vină cu o cauțiune de 175 de milioane de dolari în termen de 10 zile.


Postând un presupus mesaj de la un susținător care a remarcat ironia bătăliei juridice cu care se confruntă în timpul Săptămânii Mari, Trump a continuat să citeze Psalmul 109: 3-8, care pledează pentru judecata lui Dumnezeu împotriva acuzatorilor falși.


Apostolul Petru a aplicat Psalmul 109:8 lui Iuda Iscarioteanul, potrivit cu Fapte 1:20.


La 1 iunie 2020, Trump și-a atras critici pentru o ședință foto controversată în timpul căreia a ținut o Biblie în fața Bisericii Episcopale St. John, la o zi după ce protestatarii au incendiat-o și au deteriorat-o în timpul apogeului revoltelor care au zguduit Washington, D.C., în acea vară după moartea lui George Floyd.


Trump a fost acuzat că a folosit gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Parcul Lafayette, în fața Casei Albe, pentru a face loc ședinței foto, deși un raport al Biroului Inspectorului General al Departamentului de Interne al SUA a stabilit că poliția plănuise deja să disperseze mulțimea înainte de a afla despre planul lui Trump de a merge la biserică.


Acest material a fost publicat pe 26 martie 2024 în site-ul Christian Post (de unde a fost preluat) și a fost scris de John Brown, reporter.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.