Pastorul Greg Locke declară Creștinismul "atacat" în SUA după ce 200 de Biblii au fost incendiate lângă biserica sa

Pastorul Greg Locke ține o predică în Duminica Paștelui, 31 martie 2024, la Biserica Biblică Global Vision din Mount Juliet, Tennessee. | Facebook/Pastorul Greg Locke

Pastorul Greg Locke de la Biserica Biblică Global Vision din Mount Juliet, Tennessee, le-a spus membrilor turmei sale că incendierea a aproximativ 200 de Biblii într-o remorcă din apropierea bisericii sale de către un suspect neidentificat în Duminica Paștelui este dovada că Creștinismul este “atacat” în Statele Unite.


Dacă credeți că Creștinismul nu este atacat mai mult ca niciodată în Statele Unite ale Americii, nu ați fost atenți. Trebuie să-ți scoți capul din nisip. Nu mai fi căldicel”, a declarat Locke în timpul slujbei din Duminica Paștelui.



Vă spun că atacă bisericile din America. Pot să vă reamintesc, pentru credincioșii evanghelici și pentru catolici, aceasta este cea mai importantă zi din punct de vedere istoric și biblic pe care v-o puteți imagina? Și acum Joe Biden o face Ziua de conștientizare a vizibilității trans.


Biden a atras critici din partea creștinilor conservatori pentru că a proclamat duminica Paștelui drept “Ziua vizibilității transgender”.


Dacă vă gândiți măcar pentru o secundă că Creștinismul nu este sub un asalt și sub un atac, nu acordați atenție prietenilor. Treziți-vă la realitate. Sistemul fiarei este aici. Îi urăsc pe cei care spun adevărul”, a afirmat Locke.


Cu câteva ore mai devreme, duminică, în jurul orei 8 dimineața, Locke a dezvăluit într-o declarație pe Facebook că un martor a văzut un bărbat aruncând remorca cu Biblii lângă biserica sa și dându-i foc. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.


Duminica Învierii fericite. În această dimineață, la ora 6:00, camerele noastre de securitate au surprins un bărbat care a coborât dintr-o remorcă în mijlocul intersecției și a blocat drumul spre biserica noastră. Apoi a ieșit și a dat foc unei întregi remorci pline cu Biblii chiar în fața bisericii noastre”, a scris Locke.


Era o doamnă care condusese toată noaptea pentru a ajunge la biserica noastră și era în parcare și a reușit să-i aducă repede pe ofițerii de poliție aici, dar a fost destul de scena în care m-am trezit în prima mea dimineață înapoi din Israel. A trebuit să blocheze traficul în toate direcțiile, dar aproape că au terminat curățarea. Va fi o zi mare în Domnul.


Biroul șerifului din Wilson County a confirmat incidentul într-o declarație, menționând că oficialii ascund unele detalii pentru a “menține integritatea anchetei în curs”.


În jurul orei 6 dimineața, Departamentul de Poliție și Departamentul de Pompieri din Mt. Juliet au răspuns rapid la un incendiu de remorcă situat la intersecția dintre Old Lebanon Dirt Road și Chandler Road”, se arată în declarație.


Incendiul a fost stins prompt prin eforturile sârguincioase ale Departamentului de Pompieri Mt. Juliet. După stingerea incendiului, adjuncții biroului șerifului din Wilson County și detectivii au preluat controlul anchetei. Remorca, care conținea biblii, a fost lăsată în mijlocul intersecției și apoi incendiată intenționat. Pentru a menține integritatea anchetei în curs, alte detalii specifice nu pot fi furnizate în acest moment”.


Locke a spus congregației sale că poliția i-a spus că FBI-ul a fost chemat deoarece arderea Bibliilor este investigată ca infracțiune motivată de ură.


Tipul avea luminile de avarie aprinse la 5:58 dimineața”, a spus Locke. “Sunt ceva de genul: «Uau, iată cel mai politicos escroc pe care l-am întâlnit vreodată în toată viața mea». Nu am întâlnit niciodată sataniști politicoși. Așa că a desfăcut remorca și a stropit-o cu benzină, cu combustibil și apoi – erau probabil 200 de Biblii”, a adăugat pastorul. “Nu știu de unde le-a luat.


Material publicat pe 1 aprilie 2024 în site-ul Christian Post (de unde a fost preluat), scris de Leonardo Blair.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.