Profetic sau patetic? "Profeții" spun averi, contra cost

Passion Java (pagina de Facebook Passion Java)

Pe măsură ce întunericul continuă să învăluie lumea, creștinii au luptat spiritual împotriva influenței demonice care prinde rădăcini în inimile oamenilor.

Odată cu această bătălie vin și profeții mincinoși, despre care Biblia avertizează atât în Vechiul, cât și în Noul Testament. Acum, mulți sunt înșelați de acești profeți "plătesc pentru profeție" și permit întărituri spirituale în viața lor.

Nu prin Duhul Sfânt mulți dintre acești învățători falși își dobândesc intuițiile, ci prin ghicire și revelație demonică.

Luând indicii de la mediumii de televiziune de la sfârșitul anilor '90, cum ar fi domnișoara Cleo, există acum figuri precum "Profetul" Passion Java (foto alăturat) care taxează apelanții sume de până la 555 USD pentru o sesiune unu la unu cu ghicitorul.

Pastorul Greg Locke de la Biserica Biblică Global Vision a vorbit anterior și i-a avertizat pe creștini despre pericolele spirituale și demonii din spatele unor organizații precum Java.

După cum a raportat anterior Charisma News, Locke crede că acești oameni nu sunt sub puterea Duhului Sfânt și l-a acuzat public pe Java că este un vraci sub puterea spiritului Kundalini.

"Sunt pentru unitate", a declarat Locke în timpul unei slujbe de duminică. "Sunt împotriva amestecului [cu duhurile demonice], iar amestecul nu este unitate. Există o diferență între unitatea biblică și amestecul anti-biblic.

Uite, vreau să fiu o punte pentru a aduce unitate trupului lui Hristos, dar nu voi fi o seringă care injectează otravă prin amestec în această biserică!", adaugă el.

Acest refuz de a se amesteca cu demonicul a dus la o ruptură între Locke și Daniel Adams, care a refuzat avertismentele lui Locke despre Lovy Elias și E.J. Newton.

Locke avusese anterior o relație ministerială și cu Elias și nu putea face parte din ceea ce Elias se înhățase.

"Sunt prieten cu Lovy Elias, sunt", a spus Locke printre lacrimi. "A trebuit să zburăm la Los Angeles pentru a vedea cu ochii noștri. ... Am vorbit cu el ore întregi. Amintiți-vă ce a spus Joseph Z.: «Când un profet începe să se deregleze, el poate ajunge cam de șaizeci de ori și încă mai are ceva de salvat. Încă îl poți rula înapoi." Simt că Lovy este acolo. Dar trebuie să-mi desprind biserica și influența de el."

Pe măsură ce înaintăm din ce în ce mai adânc în vremurile din urmă, așa cum ne avertizează Biblia, vor exista învățători falși și profeți mincinoși care se vor ridica din umbră.

Este nevoie de discernământ spiritual puternic înrădăcinat în Cuvântul lui Dumnezeu, împuternicirea Duhului Sfânt și echiparea întregii armuri a lui Dumnezeu pentru a vedea prin aceste înșelăciuni demonice și pentru a spune adevărul lui Isus Hristos în întunericul din ce în ce mai mare.

Acest material a fost publicat pe 12 aprilie 2024 în Charisma News (de unde a fost preluat) și a fost scris de James Lasher.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.