Rugăciunea unui influencer creștin cu un satanist devine virală

Influencer-ul social media creștin Bryce Crawford | Screengrab/Instagram/Bryce Crawford

Un influencer social media creștin a împărtășit recent un videoclip despre întâlnirea sa cu un satanist și rugăciunea sa pentru această persoană, video care a devenit de atunci viral.


Bryce Crawford, un tânăr evanghelist cu aproximativ 686.000 de urmăritori pe Instagram, a postat un videoclip în care se roagă pentru un satanist cu care intră în conversație. Videoclipul a fost vizionat de peste 138.000 de ori până la data de 5 august.



Încărcat pe Instagram săptămâna trecută, videoclipul arată un satanist autoidentificat care spune că i-ar fi dat foc lui Isus mai degrabă decât să îl răstignească "pentru că este un vrăjitor".


"Deci ai spus că de când ai început să te închini la Satana viața ta a fost mai bună?" a întrebat Crawford.


"Da, chiar a fost mai bine pentru mine", a afirmat bărbatul, care părea trist.


În replică, Crawford a spus că, deși închinarea la Satana ar putea duce la plăceri pământești, există mai multă speranță în a-l urma pe Isus.


"Da, cred asta, ca și în domeniul fizic. Cred că Satana mi-ar da lucrurile pe care mi le doresc. Știi, sunt multe lucruri pe care mi le doresc. Și au fost momente în care m-am rugat la Dumnezeu și I-am cerut lucruri pe care mi le doream, dar nu era ceea ce aveam nevoie", i-a spus Crawford satanistului.


"Simt că, în calitate de creștin, atunci când îi cer lui Isus lucruri când mă rog, Isus mă protejează de anumite lucruri pentru că El știe ce mi-ar face rău și m-ar îndepărta de El".


Crawford a adăugat că el crede că "are sens total că, prin închinarea la Satana, viața ta se simte mai bine, și se simte mai bine în mod natural chiar în această viață. Dar pentru mine, am fost chinuit de lupte psihice și probleme de sănătate mintală și nu am avut speranță pentru mine. Isus mi-a dat această speranță".


Crawford l-a întrebat pe satanistul declarat dacă se poate ruga pentru el chiar acolo, pe stradă, iar satanistul i-a permis să facă acest lucru.


Într-un videoclip separat de pe Instagram, Crawford povestește cum, la un moment dat în viața sa, a fost pe punctul de a-și lua viața, dar a sfârșit prin a i-o da în schimb lui Isus.


El a spus că Domnul l-a condus spre o slujire cu normă întreagă, iar acum se consideră un misionar și participă la discursuri, în special în zona Los Angeles.


Crawford este afiliat la EquipNet, o organizație non-profit care, potrivit site-ului său, urmărește "să conecteze resursele la lideri, organizații și proiecte creștine bine verificate din întreaga lume, care au capacitatea de a aduce dragostea lui Isus, inovația și transformarea creștină oamenilor din diferite sfere formative ale societății".


Crawford are, de asemenea, un site web "Jesus In The Street", pe care își împărtășește "pasiunea pentru ca oamenii să știe cine sunt în Hristos" și creează tricouri pentru a fi "deschizătoare de conversații ambulante pentru Evanghelie".


Crawford ajută, de asemenea, la o biserică de casă, care se întâlnește în fiecare duminică seara, și "a ajutat la începerea și pionieratul unei întâlniri de miercuri seara" menită să ajute oamenii să-și aprofundeze relația cu Hristos, potrivit biografiei sale de pe EquipNet.


Crawford poate fi ascultat și în podcastul său în care vorbește despre diferite subiecte creștine.


Acest material a fost scris de Nicole VanDyke pe 5 august 2024 în site-ul Christian Post (de unde a fost preluat și adaptat). Nicole este reporter în cadrul Christian Post.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.