"Passion of the Christ 2" primește o actualizare majoră

"Passion of the Christ 2" primește o actualizare majoră

Au trecut două decenii de când "The Passion of the Christ" a șocat lumea cu portretizarea sa realistă a crucificării lui Isus.


Acum, zvonurile au circulat până când au fost confirmate că regizorul Mel Gibson, laureat al premiului Oscar, se afla în Malta, lucrând cu o echipă de producție pentru a pune lucrurile la punct în vederea filmărilor pentru continuarea "Pasiunii".


Potrivit Collider, filmările pentru continuarea filmului, intitulată provizoriu deocamdată "The Resurrection" (Învierea), ar putea începe încă din 2025.


Potrivit grupului italian de știri Italpress, Gibson și echipa sa au stabilit, de asemenea, întâlniri cu guvernul maltez pentru a se asigura că filmările vor fi permise și vor continua fără întrerupere. Primul film a fost, de asemenea, filmat în Italia, iar Gibson s-a autofinanțat cu până la 30 de milioane de dolari din banii proprii pentru marketingul și distribuția proiectului.


Având în vedere posibilitatea unei continuări a succesului răsunător din 2004, actorul care l-a interpretat pe Isus, Jim Caviezel, a declarat anterior că este de acord să își reia rolul, după cum a confirmat Entertainment Weekly.


Scenariul filmului a suferit numeroase rescrieri de-a lungul anilor. Se spune că Gibson și co-scenaristul Randall Wallace - nominalizat la Oscar pentru "Braveheart" - au creat cel puțin șase versiuni.


Wallace a anunțat în aprilie că scenariul a fost în sfârșit finalizat. În timp ce detaliile despre complot sunt încă ținute secrete, indiciile sugerează că această continuare a filmului va explora un unghi mai supranatural decât primul film.


Gibson a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat National Catholic Register în 2022, când a fost întrebat despre "The Resurrection".


Ei bine, este un subiect uriaș și nu este o narațiune liniară, astfel încât, pentru a avea o semnificație și o rezonanță pentru aproape oricine se uită la el, din nou, nu trebuie să predici corului. Trebuie să ai... trebuie să juxtapui evenimentul central pe care încerc să îl povestesc cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lui în viitor, în trecut și în alte tărâmuri, iar asta înseamnă să devii un pic SF. Este o poveste mare. Este un concept dificil și mi-a luat mult timp să mă concentrez și să găsesc o modalitate de a spune povestea într-un mod care să ajungă la cineva care poate nu știe nimic despre povestea centrală.


Programele creștine au primit un impuls major de când "The Passion of the Christ" a câștigat 612 milioane de dolari în întreaga lume. De atunci, am văzut proiecte precum "God's Not Dead" și "The Chosen" captivând audiența și punând un accent reînnoit pe Isus și pe importanța credinței.



Material scris de James Lasher pe 19 septembrie 2024 în Publicația CharismaNews (de unde a fost preluat și adaptat). James Lasher este redactor pentru Charisma Media.


Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "implicit" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.