A apărut manualul de apologetică ”Apărătorii credinței: Misiunea apologetică creștină” de Dr. Octavian Caius Obeada

”Apărătorii credinței: Misiunea apologetică creștină” de Dr. Octavian Caius Obeada

Acum aproximativ 2 luni în urmă vă anunțam de apariția manualului de apologetică ”Pilonii Apologeticii: Îndrumări prin complexitatea apărării Creștinismului”.

Zilele acestea a apărut și cartea următoare (care nu este serie cu ”Pilonii Apologeticii”, deși tratează tot tematica apologeticii creștine), intitulată ”Apărătorii credinței: Misiunea creștină apologetică”, care explorează rolul apologeticii în cadrul Creștinismului, de la rădăcinile sale istorice până la aplicarea sa modernă.


Cartea examinează fundamentele credințelor creștine, provocările cu care s-a confruntat credința și motivele din spatele declinului din rândul credincioșilor. Totodată, cartea evidențiază evoluția apologeticii prin diferite epoci, arătând modul în care aceasta se implică în cultură, sprijină evanghelizarea, contribuie la mediul academic și promovează dialogul în zilele de astăzi. Sugestiile practice asigură faptul că apologetica rămâne relevantă și accesibilă pentru toate vârstele, echipându-i pe cititori să-și apere și să-și articuleze eficient credința.

Oficial, cartea va fi lansată în luna octombrie 2024 în cadrul unui eveniment (care urmează să fie anunțat punctual) în București, cel mai probabil în cadrul Institutului Teologic Baptist. Însă până atunci, pentru cei care sunt doritori să pună mâna pe un exemplar cald, vă las mai jos detaliile de care aveți nevoie: 

ISBN: 978-973-53-3223-4
An apariție: 2024
Număr pagini: 442
Format: B5, copertă lucioasă
Editura: Risoprint, Cluj Napoca
TARIF: 45 RON


Cartea se poate comanda folosind acest link.


Pentru cei care doresc un exemplar semnat de autor, vă invit să urmăriți pagina mea de Facebook, unde voi anunța data și locul lansării oficiale a cărții. Sau puteți urmări pagina de Facebook a Institutului de Apologetică Vox Dei - fondat de Dr. Octavian Caius Obeada, unde vor fi postate și alte evenimente la care puteți participa.

Dr. Octavian Caius ObeadaDr. Octavian Caius Obeada este absolvent al Universității Binghamton (Universitatea de Stat din New York la Binghamton este o universitate publică de cercetare cu campusuri în Binghamton), cu masterat și doctorat în Nursing Practice, specialitatea “medicină de urgență”. Fondator al Misiunii Vox Dei, apologet creștin, editor al Publicației de Apologetică, fondatorul Biblioteci Online Vox Dei, autor și cercetător independent în domeniile teologiei și apologeticii precum și Director pentru Misiunea Reasonable Faith / Romanian Chapter. Este apologet creștin român, fiind implicat în acest domeniu de peste 24 de ani. De asemenea, este și fondatorul Institutului de Apologetică Vox Dei din anul 2021 (www.voxdeiinstitute.com), pe care îl conduce alături de o echipă de alte persoane din diferite confesiuni creștine din România, coordonând programe de studiu apologetic, de la începători, mediu la avansați. Predă la Institutul Teologic Baptist din București cursuri de apologetică creștină din 2023.

Faith's Defenders: The Christian Apologetic MissionCartea ”Apărătorii Credinței - Misiunea apologetică creștină” este disponibilă și în limba engleză sub titlul Faith's Defenders: The Christian Apologetic Mission (ISBN: 979-8334138803) vă redau mai jos câteva link-uri de unde o puteți achiziționa de pe site-urile Amazon din țara de unde sunteți:

🇺🇸 AMERICA: https://amzn.to/4dMZRK9
🇨🇦 CANADA: https://amzn.to/4cO5BSl
🇬🇧 UK: https://amzn.to/3Xbxs9h
🇫🇷 FRANȚA: https://amzn.to/3MvPvlB
🇩🇪 GERMANIA: https://amzn.to/3z5nUES
🇮🇹 ITALIA: https://amzn.to/3B1e5bx
🇪🇸 SPANIA: https://amzn.to/3Z9pccA
🇳🇱 OLANDA: https://amzn.to/47fQJuN
🇵🇱 POLONIA: https://amzn.to/3ASrsuQ
🇸🇪 SUEDIA: https://amzn.to/3XfJDls

Pentru cei interesați de cursuri GRATUITE de apologetică, accesați site-ul Institutului Vox Dei - înscrierile au loc pe tot parcursul anului și nu sunt legate de un calendar sau de o anumită perioadă. 

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.