O femeie refuză să renunțe la scaunul de avion de la clasa întâi pentru un copil după o cerere din partea mamei sale - iată de ce

Persoane dintr-un avion, clasa economy - foto de  Jeffry Surianto - pexels.com

"Am fost foarte încântată pentru că nu mai zburasem niciodată la clasa întâi", a scris femeia pe un forum Reddit.

O femeie povestește în detaliu o experiență de călătorie recentă în care a fost implicată și în care spune că i s-a cerut să cedeze locul său de la clasa întâi unui copil mic.


Într-o postare pe forumul Reddit cu titlul ”Am I the A------?”, utilizatorul, în vârstă de 21 de ani, a declarat că a fost "surprinsă" cu un "bilet la clasa întâi pentru un zbor pe distanțe lungi" de către prietenul ei, în vârstă de 27 de ani, care "se descurcă bine în carieră și a vrut să mă răsfețe".


"Am fost foarte entuziasmată pentru că nu am mai zburat niciodată la clasa întâi. Am avut două zboruri de legătură de 12 ore și compania aeriană pe care am folosit-o are o clasă întâi foarte bine cotată pentru aceste zboruri lungi", a scris ea, înainte de a explica că "se simțea puțin copleșită de lux", având în vedere că "a crescut în clasa de mijloc inferioară" și "nu a mai zburat niciodată mai sus decât cele mai ieftine locuri într-un avion".


Dar, cu puțin timp înainte de decolare, femeia a spus că un însoțitor de bord "s-a apropiat" de ea împreună cu o femeie și un copil, pe care l-a descris ca având "poate în jur de 6 ani".


"Femeia a explicat că rezervase un bilet la clasa întâi pentru ea și fiul ei, dar, din cauza unei erori de rezervare, el a ajuns la clasa economică. Ea m-a întrebat dacă aș fi dispusă să schimb locul cu fiul ei, astfel încât să poată experimenta și el clasa întâi", a detaliat apoi utilizatorul Reddit.


Potrivit femeii, ea "s-a simțit foarte stânjenită" de cerere, detaliind: "Înțeleg că a fost dezamăgitor pentru copil, dar acesta a fost un cadou de la iubitul meu și abia așteptam să mă bucur de el".


Afirmând că a "refuzat politicos" cererea mamei și "a explicat că era prima dată când mergeam la clasa întâi și voiam să experimentez aceasta", femeia a spus apoi că cealaltă femeie "părea destul de supărată și a încercat să argumenteze că fiul ei ar aprecia mai mult decât mine experiența și că era nedrept pentru că nici măcar nu am plătit eu biletul".


Înrăutățind lucrurile, utilzatoarea Reddit a detaliat că însoțitoarea de zbor "părea să fie de partea femeii, sugerând subtil că ar trebui să mă gândesc să fiu mai înțelegătoare".


Atunci a intervenit iubitul femeii, care a rezervat călătoria. "I-a spus că el a cumpărat biletele, că este membru platinum al companiei aeriene și că obișnuiește să rezerve toate zborurile de afaceri ale companiei sale cu această companie, iar dacă ea mă trimite la clasa economică, el își va muta afacerea în altă parte", a scris ea. (adică nu va mai folosi serviciile acestei companii de zbor)


Mama și copilul ei "s-au întors la clasa business", a detaliat apoi femeia, deși a afirmat că a putut "simți cum însoțitoarea de bord se uita la mine de fiecare dată când trecea pe lângă mine" pe toată durata zborului.


Privind înapoi la momentul dinainte de a întreba forumul dacă a greșit, femeia a declarat că prietenul ei i-a spus că a avut dreptate, deși a recunoscut: "Unii dintre prietenii mei cred că ar fi trebuit să-i cedez locul copilului, spunând că ar fi fost un lucru bun, mai ales că nu am plătit eu biletul".


În secțiunea de comentarii a postării, mulți au fost de acord cu prietenul ei, că prietena lui nu a greșit că nu i-a cedat locul din avion.


"Nu am nicio idee de ce au fost atât de categorici cu privire la mutarea ta, nu a fost vina ta că au avut o ERRORĂ DE REZERVARE", a scris un utilizator, în timp ce altul a spus: "Mama poate sta în spate și copilul ei [poate] sta în față. Problema este rezolvată. Nimănui nu ar trebui să i se permită vreodată să i se solicite o schimbare de locuri într-un avion."


Un altul a adăugat: "Mă bucur că prietenul tău a rămas pe poziție. Niciodată să nu te simți prost pentru că l-ai refuzat. Nu este o situație de viață sau de moarte."


Acest material a fost publicat inițial în revista online People pe 14 iulie 2024 (de unde a fost preluat) și a fost scris de Nicolas Rice.

Voi ce ați fi făcut în locul ei?



Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.