Volumul de poezii "Paşi Spre Viaţă" la o super promoţie - GRATUIT

Volumul de poezii "Paşi spre Viaţă" / Footstepts Toward Life (ISBN: 1491057858 / EAN13: 9781491057858) publicată în iulie 2013 (care cuprinde o serie de 55 de poezii scrise în perioada 1999-2002) este disponibilă la o super promoţie - GRATUIT - în format electronic pentru dispozitive sau aplicaţii Kindle, precum şi în format tipărit până pe 9 aprilie 2015!

O puteţi descărca gratuit de aici, şi este versiunea electronică pentru aplicaţia Kindle (disponibilă pentru iOS şi Android) precum şi pentru dispozitivele Kindle. Versiunea pentru dispozitive Android se poate comanda de pe GooglePlay de aici. (dacă preluaţi versiunea pentru kindle, vă rog să lăsaţi un feedback ca şi ceilalţi cititori să vadă părerea voastră despre carte, fie direct pe Amazon - unde este varianta kindle - sau pe GooglePlay).

Există şi o versiune paperback (de hartie) a acestei cărţi, care poate fi comandată de aici sau de aici.

Cartea are şi pagină oficială de Facebook, unde puteţi găsi oferte speciale şi discounturi de sezon, nu uitaţi să daţi un like. Mulţumesc!




Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.