Pastor din Texasul de Est obține în cele din urmă diploma de liceu la... 99 de ani

Jack Hetzel, un veteran de 99 de ani al doilea război mondial, și-a atins recent visul de a obține diploma de liceu. | Captură de ecran: KETK - imagine preluată din christianpost.comI-a luat ceva timp să-și îndeplinească visul, dar Jack Hetzel (foto alăturat), un veteran al celui de-al doilea război mondial, în vârstă de 99 de ani, care conduce First United Methodist Church (Prima Biserică Metodistă Unită) din Big Sandy, Texas, strălucește de bucurie după ce și-a atins recent visul de a obține diploma de bacalaureat.

Este foarte interesant”, a spus Hetzel, care s-a alăturat ceremoniei de absolvire a liceului Big Sandy pentru a-și strânge diploma de onoare vinerea trecută (28 mai 2021, când a avut loc această ceremonie), la postul de știri KETK.

Potrivit Hetzel & Hetzel Enterprises, unde proaspătul absolvent este listat ca președinte și CEO, pastorul nu a avut mai mult decât o educație de clasa a treia, dar s-a bucurat de o carieră militară completă de 20 de ani în Corpul Forțelor Aeriene al Armatei SUA, în Armata SUA și Aviația Militară SUA. A luptat în șase bătălii majore în cel de-al doilea război mondial în Europa și în războiul coreean.

Cu nu mai mult de [o] educație de clasa a treia, Jack a devenit instructor de „Științe militare” la Texas A&M University. De când s-a retras din armată, Jack a fost întotdeauna implicat în antreprenoriat, creând multe afaceri de succes și organizații caritabile non-profit, care sunt încă operaționale astăzi. Jack este cel mai fericit când ajută oamenii care au nevoie de ajutor”, a remarcat compania.

Hetzel, care a primit GED (prescurtat de la General Education Diploma - Diplomă de Educație Generală) în 1948, a spus că a fost obligat să renunțe la școală în clasa a treia și că nu și-a putut obține diploma atunci deoarece școala nu avea nici o evidență a participării sale.
Am tânjit să obțin această diplomă din 1948, când am trecut GED, dar la școala pe care am frecventat-o am ajuns doar până la clasa a treia și nu aveau nici o înregistrare despre mine, așa că nu am putut obține o diplomă de la acea școală”, a spus Hetzel.

El a explicat că, deși regretă întotdeauna că nu și-a obținut diploma, a profitat de modalități alternative de învățare.

Vedeți, când aveți puțină educație și apoi trebuie să treceți prin viață și trebuie să înfruntați viața cu puțină educație, trebuie să învățați cumva”, a spus predicatorul care va împlini 100 de ani în această toamnă. „M-am folosit de alți oameni ca să-mi fie profesori. Deci, dacă aș primi o întrebare, aș merge la cineva care știe răspunsul și le-aș pune întrebarea și apoi aș folosi-o în viața de zi cu zi.

Pe data de 31 mai 2021, când s-a sărbătorit Memorial Day la americani, Hetzel a fost recunoscut de Senatul din Texas, care a adoptat o rezoluție a senatorului de stat Bryan Hughes, care l-a elogiat pentru realizările sale.

Obținerea diplomei de liceu la vârsta și experiența sa, cu tot ce a realizat în viață, în special în acest weekend de Memorial Day, mi s-a părut potrivit să îi acordăm onoruri speciale”, a declarat Hughes pentru postul de știri KETK. „Suntem mândri de el. Este cineva pe care îl reprezint, așa că mă bucur să mă laud cu el și să spun povestea lui. A fost distractiv pentru noi.

 Hetzel a mai spus anterior rețelei de televiziune că, pe lângă realizările sale academice, el a fost „binecuvântat” să fie încă în viață la 99 de ani.

La vârsta de 99 de ani... asta trebuie să fie ceva binecuvântat”, a spus el. „Îl cunosc pe Domnul și Mântuitorul meu Isus Hristos, este suficient pentru a fi binecuvântat. De ce altceva să mai am nevoie?

Materialul de mai sus a fost scris de Leonardo Blair pe 3 iunie 2021 în site-ul ChristianPost, de unde a fost preluat. Dacă citați sau folosiți acest material în altă parte, vă rog să păstrați toate link-urile din el și să menționați că a fost preluat din Blogul Lumea cre(s)tină în care trăim. Mulțumesc.

Niciun comentariu:

Disclaimer:
Comentariile cu conținut off-topic, cu tentă de jignire, amenințare, ofensatoare, injurii, sau cuvinte porcoase/profane sunt șterse automat. Comentați doar dacă ceea ce aveți de spus este relevant și aduce discuții/subiecte noi. Comentariile cu pseudonime sunt "by default" sterse. Comentariile cu link-uri sunt moderate pe Disqus, pe Blogger, sterse. Daca doriti sa faceti publicitate la un site, rog sa ma contactati pentru o cotatie de pret, rezolvam. :)

Un produs Blogger.